Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Nordsjælland kæmper for redning: Vi er endnu ikke i mål

To uger efter et stormøde knokler Nordsjælland Håndbold fortsat med at rejse penge til at sikre overlevelsen.

Nordsjælland Håndbold mistede før denne sæson GF Forsikring som hovedsponsor, og det er en af årsagerne til de nuværende økonomiske udfordringer i håndboldklubben. Scanpix/Ole Nielsen
Nordsjælland Håndbold mistede før denne sæson GF Forsikring som hovedsponsor, og det er en af årsagerne til de nuværende økonomiske udfordringer i håndboldklubben. Scanpix/Ole Nielsen

Helsingør. Nordsjælland Håndbold arbejder på mange fronter for at redde klubbens eksistens.

To uger efter et stormøde i Hillerød er det fortsat uklart, om der er kommet penge nok i klubkassen gennem sponsorater, en pengeindsamling, salg af anparter og andre tiltag.

»Vi har ikke et overblik endnu, men jeg kan sige så meget, at vi ikke er kommet i mål endnu.«

»Vi håber stadig på det, og vi har mange kontakter ude,« siger Nordsjælland-formand Jørgen Simonsen.

På stormødet 10. januar fik Nordsjælland Håndbold tilsagn om 600.000 kroner. Formanden vil dog ikke fortælle, hvor meget klubben mangler for at kunne køre videre.

»Nej, det kan jeg ikke.«

»Vi skal mødes omkring månedsskiftet og skabe os et overblik og se på, om vi forventer at kunne komme i mål frem til 30. juni med regnskabet,« siger Jørgen Simonsen.

Nordsjælland Håndbold er især ramt på sponsorsiden. Siden udgangen af sidste sæson har klubben været uden hovedsponsor, efter at aftalen med GF Forsikring udløb.

»Vi prøver at kontakte forskellige virksomheder, hvor vi mener, at de kunne få noget ud af det.«

»Jeg har prøvet at dreje den over på, at virksomheden jo skal være populær at være ansat i, og at de kan tilbyde medarbejderne et gode i at komme til håndbold,« siger formanden.

Nordsjælland Håndbold rykkede op i landets bedste række i sidste sæson, og indtager en aktuel niendeplads i 888 Ligaen.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.