Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Morten Olsen raser over DBUs Agger-dom

Landstræner Morten Olsen er rasende over, at landsholdsanfører Daniel Agger er blevet idømt to spilledages karantæne.

DBU meddelte fredag, at Daniel Agger må sidde ude i de næste to Superliga-opgør for Brøndby, efter at forbundets disciplinærudvalg valgte at tage Aggers albueslag på Mathias »Zanka« fra mandagens derbyopgør op til overvejelse og idømme Agger karantæne.

Det endte med to spilledage i skammekrogen for Agger, og det er ikke noget, der huer den danske landstræner Morten Olsen.

»Jeg er totalt uenig i den kendelse. Jeg har set episode 20 gange, og efter min opfattelse er der ikke tale om en bevidst handling. Der bliver begået straffespark mod Daniel – en forseelse, dommeren ikke ser – og dernæst slynger Daniel armen bagud for at vriste sig fri. Det er den slags episoder og normale reaktioner, vi oplever kamp efter kamp. Og det sker oftere på en bane som den i Brøndby, hvor det i sagens natur bliver duel-spil fremfor teknisk poleret fodbold,« siger landstræneren til tv3sport.dk.

Selvom Olsen mener, at Agger ikke skal have særbehandling, er landstræneren ikke tilfreds med disciplinærudvalgets arbejde.

»Daniel Agger skal ikke behandles anderledes, blot fordi han er landsholdets anfører, men jeg kunne have ønsket mig en vis fingerspidsfornemmelse hos den komite, der skulle tage stilling til denne hændelse i det, vi kalder for en grå zone,« lyder det fra den vrede landstræner.

Olsens utilfredshed ændrer dog ikke på, at Daniel Agger må sidde ude med karantæne i Brøndbys kommende kampe mod Sønderjyske og Hobro.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.