Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Mikkel Hansen godkender ikke slutrunde

Finale Match between Denmark vs France during the Mens Handball European Championship in Herning, Denmark , 26. January 2014 . Mikkel Hansen (Denmark - 24)
Finale Match between Denmark vs France during the Mens Handball European Championship in Herning, Denmark , 26. January 2014 . Mikkel Hansen (Denmark - 24)

Danmark blev for anden slutrunde i træk ydmyget i en finale. 41-32 vandt franskmændene EM-finalen efter en kamp, hvor de gjorde, hvad der passede dem fra første fløjt. Derfor var det også en tydeligt irriteret Mikkel Hansen, TV2 fangede efter kampen:

- Det var godt nok elendigt. Vi har alle muligheder for at spille godt. Men vi starter katastrofalt igen og dækker dårligt op. Offensivt går det egentligt okay, men 41 mål er alt for mange at lukke ind. Det er for dårligt, og det må ikke ske, sagde den danske bagspiller i sekunderne efter slutfløjtet.

Danmark kom dårligt fra start, og før Ulrik Wilbek fik set sig om, var hans mandskab bagud med syv. Derfra gik det bare endnu mere ned ad bakke. Mikkel Hansen erkendte da også, at det var svært at bevare modet inde på banen:

- De scorer på stort set hvert angreb. Så når vi brænder, kan vi godt se, hvor det bærer hen. Vi forsøger en masse, men når vi ikke kan lukke dem ned, bliver det svært, sagde han og rundede slutrunden af med følgende ord:

- Det er ikke en godkendt slutrunde. Det er for ringe, vi står her igen. Ja, jeg ved ikke, hvad jeg skal sige, sagde en skuffet Mikkel Hansen, før han forsvandt ud i omklædningsrummet.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.