Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Medier: KIF jagter ni millioner og en ny ledelse

KIF Kolding København vil hente ni millioner og en ny bestyrelse, når der er ekstraordinær generalforsamling.

Arkivfoto: KIFs Magnus Landin Jacobsen til vejrs i kampen mellem Aalborg Håndbold og KIF Kolding København i 888ligaen i Gigantium Arena, Aalborg, 16. december 2017. (Foto: Henning Bagger/Scanpix 2017)
Arkivfoto: KIFs Magnus Landin Jacobsen til vejrs i kampen mellem Aalborg Håndbold og KIF Kolding København i 888ligaen i Gigantium Arena, Aalborg, 16. december 2017. (Foto: Henning Bagger/Scanpix 2017)

KIF Kolding Københavns håndboldherrer er havnet i økonomiske problemer og jagter en pengeindsprøjtning og en ny ledelse inden næste sæson.

Det skriver både TV 2 Sport og JydskeVestkysten.

Håndboldklubben holder ekstraordinær generalforsamling onsdag, hvor det er et punkt på dagsordenen at forhøje selskabskapitalen med ni millioner kroner.

På dagsordenen til den ekstraordinære generalforsamling er også at finde nye bestyrelsesmedlemmer.

TV2 Sport skriver, at Jens Boesen vil trække sig tilbage efter mere end 30 år som klubbens direktør.

Ifølge JydskeVestkystens oplysninger har en række velvillige kreditorer eftergivet gælden, så KIF får en mulighed for at bygge en ny forretningsmodel op fra bunden.

Dernæst skulle nye investorer have meldt sig på banen, så klubben kan få genoprettet egenkapitalen og hente nye spillere, skriver avisen.

Jens Boesen ønsker ikke at bidrage med noget konkret i sagen på nuværende tidspunkt.

»Jeg har ikke nogen kommentarer før efter onsdag, fordi hvis det ikke lykkes på onsdag, så sker der noget helt andet.«

»Jeg kan ikke sige noget før, vi har afholdt generalforsamlingen. Det kan jeg ikke,« siger direktøren til JydskeVestkysten.

Den tidligere KIF-spiller Anders Oechsler, der stoppede karrieren i 2016 og i dag arbejder som ejendomsmægler i Kolding, er i spil som afløser for Jens Boesen, erfarer TV2 Sport.

/ritzau/

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.