Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Medie: Ronaldo købte sig ud af voldtægtsanklager

Ifølge Der Spiegel betalte Cristiano Ronaldo 375.000 dollar i et forlig, efter han blev anmeldt for voldtægt.

Arkivfoto. Ifølge Der Spiegel betalte Cristiano Ronaldo 375.000 dollar i et forlig, efter han blev anmeldt for voldtægt.
Arkivfoto. Ifølge Der Spiegel betalte Cristiano Ronaldo 375.000 dollar i et forlig, efter han blev anmeldt for voldtægt.

Endnu en skandalesag kan være under opsejling i forbindelse med Football Leaks, som gennem de seneste måneder har stået for omfattende afsløringer i international fodbold.

Fredag aften skriver det tyske magasin Der Spiegel, at den portugisiske fodboldstjerne Cristiano Ronaldo i 2010 indgik et forlig, efter han var blevet anmeldt for voldtægt.

Ronaldo skulle ifølge magasinet have betalt 375.000 dollar svarende til 2,6 millioner kroner til kvinden, der anklagede ham for voldtægten.

Den skulle være fundet sted på et hotelværelse i Las Vegas i juni 2009. For at undgå en retssag skulle Ronaldo have betalt summen i et forlig.

Kvinden, der var i midten af 20'erne, skulle derefter droppe anklagerne og tie om dem.

Ronaldos advokat Johannes Kreile afviser anklagerne.

- Anklagerne er fejlagtige og må forkastes, lyder Kreiles svar ifølge nyhedsbureauet NTB.

Ifølge Der Spiegel var det en anden advokat, portugiseren Carlos Osório de Castro, der underskrev forliget på vegne af fodboldstjernen. Han ønsker af princip ikke at udtale sig om sagen.

Ronaldo var 24 år i sommeren 2009. Netop den sommer skiftede han fra Manchester United til Real Madrid.

Superstjernens navn har tidligere været nævnt i forbindelse med Football Leaks.

I december kom det frem, at fodboldspilleren angiveligt havde skjult næsten en milliard kroner i skattely på De Britiske Jomfruøer.

Ronaldo afviste anklagerne og fremlagde dokumenter for at bevise sin uskyld.

Football Leaks er en whistleblowerplatform, der har overdraget 18,6 millioner hemmelige kontrakter, mails, regneark og fakturaer til det tyske nyhedsmagasin Der Spiegel.

Herefter er materialet blevet delt og undersøgt i samarbejde med 11 andre medier i netværket European Investigate Collaborations, herunder den danske avis Politiken.

/ritzau/

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.