Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Lyngby får tilført kapital for fjerde gang på 23 dage

Lyngby Boldklub er endnu en gang blevet tilført 1,5 millioner kroner fra hovedaktionæren Hellerup Finans.

Superligaklubben Lyngby Boldklub er for fjerde gang på 23 dage blevet tilført ny kapital.

Således oplyser klubben på sin hjemmeside, at hovedaktionæren, Hellerup Finans, skyder yderligere 1,5 millioner kroner i klubben.

Det er blot en uge siden, at klubben senest fik tilført 1,5 millioner kroner. Indsprøjtningen var den samme 6. februar, mens Lyngby 30. januar blev tilført 4,2 millioner kroner.

- Vi meldte ud i starten af måneden, at vi ville tilføre kapital igennem februar, og det er nu gennemført. Vi kan nu informere om, at vi fortsætter med at tilføre kapital igennem hele marts, siger bestyrelsesformand Torben Jensen.

Lyngby oplyser, at der stadig er forhandlinger i gang med potentielle nye hovedaktionærer, der skal skyde penge i klubben.

- Målsætningen er at lykkes hurtigst muligt, men det skal være den rigtige hovedaktionær for Lyngby Boldklub.

- Vi fokuserer lige nu mere på at få skabt et så stærkt kapitalberedskab, at Lyngby Boldklub A/S er uafhængig af hvem der er hovedaktionær.

- En gældfri klub med et stærkt kapitalberedskab styrker værdien og derved vores forhandlinger, siger Torben Jensen.

/ritzau/

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.