Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Lyngby Boldklub får ekstra dage til at få styr på en redningsplan

Spillerforeningen råder Lyngby-spillerne til ikke at benytte muligheden for at komme ud af kontrakter onsdag.

Lyngby får nu lidt flere dage til at få styr på en mulig redningsplan.

Spillerforeningen og spillerrådet i Lyngby Boldklub er tirsdag blevet enige om, at Lyngby skal have mere tid til en redningsplan og anbefaler at give klubben frem til fredag til at udbetale løn.

Spillerforeningen har været i kontakt med potentielle investorer og rekonstruktøren for Hellerup Finans, der er ejer af Lyngby.

Oven på de samtaler konkluderer Spillerforeningen, at der er en mulighed for, at Lyngby kan fortsætte driften, lyder det i en pressemeddelelse fra Spillerforeningen.

Med flere potentielle investorer på banen opfordrer spillerrådet i Lyngby og Spillerforeningen spillerne til at give klubben til og med fredag, inden de eventuelt benytter sig af muligheden for at komme ud af deres kontrakter.

Lige nu hedder fristen for at udbetale løn tirsdag ved midnat. Og det kan Lyngby med stor sandsynlighed ikke nå. Derfor lyder anbefalingen at give superligaklubben et par dage mere.

»I enighed mellem spillerrådet i Lyngby Boldklub og Spillerforeningen har vi besluttet at opfordre spillerne til at vente med at foretage sig noget i relation til ophævelse af deres kontrakter til og med fredag,« siger Mads Øland, direktør i Spillerforeningen.

Vurderingen fra Spillerforeningen er, at der først i løbet af de kommende dage - og måske først på fredag - vil være mulighed for at konstatere, om et køb af klubben faktisk bliver realiseret.

Det er først herefter, at Lyngby vil få mulighed for at udbetale løn til spillerne.

Lyngby-spillerne har onsdag mulighed for at ophæve deres aftaler, forudsat at klubben ikke har betalt løn til spillerne.

»Ønsker enkelte spillere at ophæve deres kontrakt, står Spillerforeningen klar til at rådgive sine medlemmer i den anledning og assistere dem,« hedder det i pressemeddelelsen.

På rygteplan skulle enten en engelsk klub fra Premier League eller Aston Villa fra den næstbedste engelske række stå klar som mulig køber eller investor i Lyngby.

Spillerne i Lyngby og Spillerforeningen har ikke yderligere kommentarer.

/ritzau/

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.