Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Lønstrup får forkortet og forbedret kontrakt i Helsingør

Oprykkerklubben har indgået en ny og kortere aftale med Christian Lønstrup på forbedrede vilkår.

Lørdag d. 26. august 2017. Alka Superliga FC Helsingør vs. Randers FC på Helsingør Stadion. Cheftræner Christian Lønstrup, FC Helsingør takker tilhængerne efter kampen. (Foto: Per Kjærbye/Scanpix 2017)
Lørdag d. 26. august 2017. Alka Superliga FC Helsingør vs. Randers FC på Helsingør Stadion. Cheftræner Christian Lønstrup, FC Helsingør takker tilhængerne efter kampen. (Foto: Per Kjærbye/Scanpix 2017)

Helsingør. Fodboldklubben FC Helsingør og Christian Lønstrup har ændret i cheftrænerens kontraktlængde og kontraktvilkår.

Christian Lønstrup og FC Helsingør forlængede i december 2016 samarbejdet med fire år frem til udgangen af 2020.

Den nyforhandlede kontrakt løber kun frem til udgangen af juni 2020, så kontrakten er altså et halvt år kortere end før.

Til gengæld får Christian Lønstrup forbedrede vilkår i kontrakten, oplyser FC Helsingør.

- Christian Lønstrup og FC Helsingør er det perfekte match såvel fodboldfagligt som menneskeligt.

- Den nye kontrakt betyder et styrket samarbejde, som belønner Christian Lønstrup for hans fantastiske resultater og samtidig sender et signal om, at klubben har ambitioner for fremtiden.

- I den forbindelse ser vi Christian som en væsentlig brik, siger FC Helsingørs bestyrelsesformand, Finn Moseholm, i en pressemeddelelse.

Da FC Helsingør i december sidste år forlængede samarbejdet med Christian Lønstrup, spillede klubben i 1. division.

FC Helsingør endte på tredjepladsen i foråret og endte med at sikre sig en overraskende oprykning til Alka Superligaen.

Her har den nordsjællandske klub fået en fin start med ni point efter syv kampe.

/ritzau/

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.