Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Lettet Eggert bliver klar til EM

Anders Eggert er i dag blevet MR-skannet i den læg, der har voldt ham problemer under hele landsholdets EM-træningslejr.

Og skanningen gav godt nyt til den vigtige fløjspiller. Der er intet alvorligt galt med læggen, som han ellers havde frygtet. Et ryk mellem en muskel og en hinde har givet en væskesamling i benet, men nu skal intensive behandlinger sørge for, at han bliver smertefri.

Det er dog stadig tvivlsomt, om Eggert når at blive klar til den første kamp på søndag, hvor Danmark åbner EM mod Makedonien.

- Det var den bedste diagnose, jeg kunne få. Vi regner med, at jeg spiller til EM. Spørgsmålet er bare, om det bliver første, anden eller tredje gruppekamp, siger Eggert.

- Jeg har jo haft halvanden dag nu til at vænne mig til frygten og tanken om, at der var en risiko for, at jeg var ude af EM. Derfor er jeg også lettet nu og optimistisk, fortsætter sidste års VM-topscorer.

Landsholdsfløjen kommer nu i hænderne på sundhedsstaben i sin klub Flensburg-Handewitt, indtil landsholdets på onsdag vender hjem fra Golden League i Frankrig.

- Nu skal jeg have noget behandling i Flensburg, og så støder jeg til landsholdet igen, når de kommer hjem fra Frankrig, og fortsætter med behandlingen der. Så må vi vurdere på lørdag, om den (læggen, red.) er klar til kamp søndag. Det handler jo også om, hvor meget risici der er ved det. Hvis vi ikke er helt sikre på, at den holder, så er jeg nødt til at sidde over, indtil den er fit. For hvis den sprænger op, så risikerer jeg 14 dages pause, og det er fatalt i forhold til EM, siger Eggert.

I landsholdslejren i Frankrig, hvor Danmark nu er rykket fra Paris til Le Mans, var der også godt nyt på skadesfronten for landstræner Ulrik Wilbek efter det store mandefald i forbindelse med søndagens kamp mod de franske værter.

Ved mandagens eftermiddagstræning var alle mand i mere eller mindre omfang i stand til at træne med. Således også Mads Mensah Larsen, som dermed begynder at ligne en mand, der kan blive klar til første EM-kamp.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.