Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Leeds-ejer trækker sig som formand og direktør

Den engelske organisation, The Football League har tvunget klubejeren, i den engelske 1. divisionsklub, Leeds til at trække sig som formand og direktør.

Lige siden Massimo Cellino købte Leeds United for et års tid siden, har der været ballade omkring ejerforholdet, som The Football League (der administrerer rækkerne under Premier League, red.) ikke mener lever op til deres krav.

Da italieneren overtog aktiemajoriteten i klubben, oplyste han ikke om en tidligere dom vedrørende skattesvig, og det er det, der nu tvinger ham ud af klubben, foreløbigt indtil 10. april. Dermed må Casper Sloth, der skiftede til den engelske klub før denne sæson, undvære sin klubejer, indtil han igen kan overtage styringen med klubben, der roder rundt i den tunge ende af den engelske 1. division.

I en meddelelse på klubbens hjemmeside skriver Massimo Cellino:

»Det er med stor sorg og frustration, at jeg tager dette skridt, men jeg har tænkt mig at overholde The Football Leagues beslutning om midlertidigt at diskvalificere mig fra denne fantastiske klub, men jeg vender frisk og optimistisk tilbage i april,« siger Cellino.

»Jeg har gjort mit bedste for en klub og de fans, jeg holder tæt på mit hjerte, og klubben er nu meget, meget stærkere finansielt, end den har været i meget lang tid. Klubben vil blive ved med at blomstre, og jeg ser oprigtigt frem til at vende tilbage til klubben meget snart.«

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.