Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Landin bifalder udskiftning

Group A match between Denmark and Austria during the Mens Handball European Championship in Herning, Denmark , 14. January 2014 . Danish victory 33 - 29. Niklas Landin Jacobsen (Denmark - 1)
Group A match between Denmark and Austria during the Mens Handball European Championship in Herning, Denmark , 14. January 2014 . Danish victory 33 - 29. Niklas Landin Jacobsen (Denmark - 1)

Det blev en anderledes stilfærdig aften for Danmarks absolutte stjerne fra EM-åbningskampen mod Makedonien.

Hvor han i første halvleg af den kamp henrykkede med en redningsprocent på 61, så blev han i aftes pillet ud af 33-29-sejren over Østrig efter en indsats, der havde kastet en redningsprocent på 35 af sig.

Et ganske tilforladeligt tal, og det var da heller ikke derfor, at Niklas Landin blev taget ud, og Jannick Green sat ind:

- Det kom Ulrik og sagde til mig meget stille og roligt. Han syntes, at vi skulle skifte, og han ville have Jannick ind i turneringen, og det er helt fair. Og det er rart for mig og rart for holdet at vide, at der er to målmænd inde i turneringen, der kan tage bolde, sagde Landin og roste landstræneren:

- Det var et klogt træk.

Han føler sig ikke skadet, men bifalder også de pauser, som hans tidligere problematiserede baglår kan få. Også selvom han aldrig bliver helt tilfreds med at se på udefra:

- Jeg vil gerne stå, og jeg vil gerne stå hele tiden, men det er ikke sådan, at jeg er sur over, at Jannick kommer ind.

Han var heller ikke helt tilfreds med sin egen indsats:

- Jeg ville gerne have taget en tre-fire stykker. Nogen, hvor der sker en lille misforståelse med en parade, og nogle aftaler, hvor jeg ved, at han skyder dernede, men jeg så alligevel ikke får taget den. Der ville jeg gere lige have haft de sidste procenter, sagde Landin, der som anfører også glædede sig over perspektiverne i, at så mange fik spilletid:

- Nu fik vi alle brugt, og det kan da være godt på den lange bane, når vi når til kamp syv og otte.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.