Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Kontraktuenighed skaber uro for succestræner

Claus Uhrenholt er utilfreds med Ribe-Esbjergs kontraktudspil og har derfor ikke forlænget sin aftale endnu.

Claus Uhrenholt afviser, at han har forlænget sin aftale med Ribe-Esbjerg, som det ellers tidligere blev meldt ud. Arkivfoto. Scanpix/Claus Fisker
Claus Uhrenholt afviser, at han har forlænget sin aftale med Ribe-Esbjerg, som det ellers tidligere blev meldt ud. Arkivfoto. Scanpix/Claus Fisker

I maj måned luftede Ribe-Esbjergs succesfulde håndboldtræner Claus Uhrenholt sin utilfredshed med, at klubben havde valgt at opsige hans kontrakt for at forhandle om en ny, der endnu ikke var på plads.

1. juni lod parterne så forstå, at man var blevet enige om at fortsætte samarbejdet i den kommende sæson, og alt åndede igen fred og idyl i klubben, der overraskende nåede slutspillet i 888 Ligaen.

Men sådan forholder det sig slet ikke, skriver jv.dk.

Uhrenholt slår fast, at han fortsat ikke har underskrevet en ny kontrakt, og dermed er han, som situationen er nu, færdig i klubben med udgangen af september.

For cheftræneren, der ligeledes agerer sportschef, er slet ikke tilfreds med klubbens kontraktudspil.

Klubben vil lave en etårig kontrakt, der kan opsiges med tre måneders varsel, men Uhrenholt vil have en etårig kontrakt, som er uopsigelig, så han er sikret løn i hele perioden i tilfælde af fyring.

»Jeg synes, jeg har lavet et superarbejde gennem tre år, og i de sidste to år har jeg arbejdet gratis som sportschef.«

»De resultater, vi har leveret, samtidig med, at vi har udviklet en landsholdsspiller (Jacob Holm, red.), synes jeg, bør give noget anerkendelse,« siger Uhrenholt til jv.dk.

»Jeg er ikke ublu i mine krav. Jeg er ikke grådig. Jeg synes bare, der skal være noget fornuft i tingene.«

Samtidig gør han klart, at han langtfra er imponeret over klubbens ageren i kontraktforhandlingerne.

»Jeg er ikke tilfreds med, at jeg har hængt herude i seks måneder. Det er utilfredsstillende. Det er ikke mig, der har opsagt den gamle kontrakt. Det har Ribe-Esbjerg,« siger Uhrenholt.

/ritzau/

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.