Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Klaus Thomsen roser Frankrigs opfindsomme spil

Finale Match between Denmark vs France during the Mens Handball European Championship in Herning, Denmark , 26. January 2014 . Gold for France. From left Hans Lindberg (Denmark - 18) Klaus Thomsen (Denmark - 4) Henrik Møllgaard Jensen (Denmark - 21)
Finale Match between Denmark vs France during the Mens Handball European Championship in Herning, Denmark , 26. January 2014 . Gold for France. From left Hans Lindberg (Denmark - 18) Klaus Thomsen (Denmark - 4) Henrik Møllgaard Jensen (Denmark - 21)

Forsvarssspilleren Klaus Thomsen stod lige midt i orkanens øje, da Frankrig søndag aften udspillede Danmark i EM-finalen i håndbold.

Konstant i bevægelse i det danske midterforsvar prøvede også han at finde en løsning.

Men 41 gange måtte han bare konstatere, at franskmændene alligevel fandt nettet, og bagefter var han bare fyldt med respekt for vinderne.

- De var på 110 procent. Helt fantastiske. Det må jeg bare sige. De vurderede samtlige situationer i angrebet korrekt. Vi scorer 32 mål, og det plejer jo at være nok til at vinde. Men vi må indrømme, at vores defensiv ikke var der i dag. Vi blev sat på plads, erkendte Klaus Thomsen, som især så turneringen MVP, mest værdifulde spiller, franskmanden Nikola Karabatic hygge sig som fransk spildirigent.

- Vi prøver hele tiden at være mere og mere aggressive, men de blev bare ved med at finde nye løsninger. Det er ærgerligt. Vi skal være skuffede. Det er ikke sikkert, man får chancen for at spille foran 15.000 tilskuere på hjemmebane igen. Jeg synes ellers, vi havde lagt en god taktik. Jeg synes virkelig, folk virkede klar. Men Frankrig var bare helt på toppen i dag, sagde han.

Men er det nok bare at pege på modstanderen og undlade at kigge indad?

- Nej, vi skal da også forlange mere af os selv. Der var intet, der lykkedes rent defensivt i dag, og det skal vi da tage til efterretning. Jeg ved ikke, om jeg lige er til den store taktikbog lige nu. Men når skuffelsen har lagt sig, skal vi da se, hvad vi gjorde forkert.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.