Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Kessler tager endnu en tur i ringen

På trods af nederlaget til Carl Froch – eller måske på grund af det – for et år siden har Mikkel Kessler besluttet at fortsætte boksekarrieren, erfarer BT. Foto: Nils Meilvang
På trods af nederlaget til Carl Froch – eller måske på grund af det – for et år siden har Mikkel Kessler besluttet at fortsætte boksekarrieren, erfarer BT. Foto: Nils Meilvang

Mikkel Kessler vil onsdag fortælle, at han fortsætter sin boksekarriere

Han har gået og grublet over sin fremtid som bokser i snart et år.

Mikkel Kesslers boksefremtid har været et stort og åbent spørgsmål, lige siden han tabte sin seneste boksekamp til engelske Carl Froch på point i London 25. maj sidste år.

Her mistede Mikkel Kessler sin WBA-titel og måske også sin sidste lyst til at bokse. Sådan har det i hvert fald længe set ud.

Men i går var der pludselig nyt fra den 35-årige dansker, da Mikkel Kessler via sin promotor, Kalle Sauerland, annoncerede, at han i morgen indvier offentligheden i, om han ønsker at fortsætte eller helt vil stoppe sin guldbelagte boksekarriere.

Oplysningerne var dog yderst sparsomme. Og pressemeddelelsen beskrev kun, at det foregår på hotellet Crowne Plaza i København klokken 13. Ellers ville hverken Kalle Sauerland eller Mikkel Kesslers manager, Allan Bak, tilføje mere om selve indholdet på pressemødet.

Men flere af hinanden uafhængige kilder fortæller til BT, at der venter en god nyhed til de mange danske boksefans. Mikkel Kessler har nemlig efter mange overvejelser besluttet, at han tager endnu en tur i ringen.

Dermed ligger der altså minimum én kamp mere og venter for Mikkel Kessler, som efter denne vil stå noteret for i alt 50 professionelle boksekampe. Indtil videre er kun tre endt i nederlag – mod henholdsvis Joe Calzaghe, Andre Ward og altså senest Carl Froch.

Selv om BT erfarer, at Mikkel Kessler fortsætter sin karriere, er det uvist, hvem hans modstander bliver. Spørger man rundt i det danske boksemiljø, peger alle dog i samme retning.

Mikkel Kesslers kommende modstander skal findes i kampen mellem englænderne Carl Froch og George Groves.

De to briter bokser deres anden interne kamp om WBAs og IBFs supermellemvægts-titler på Wembley Stadium 31. maj. En kamp, der ventes at trække fuldt hus på det engelske nationalstadion. Men scenariet har altså ikke været muligt at få bekræftet.

Mikkel Kesslers beslutning om sin boksekarrieres fremtid er det seneste år flere gange blevet udskudt af hændelser i bokserens privatliv. Sidste sommer mistede Mikkel Kessler sin far, Ole Kessler, mens han og kæresten Lea Hvidt lige omkring jul sidste år blev forældre til en dreng.

Men efter at have overvejet situationen er Mikkel Kessler nu igen klar til at gå i ringen til det, der formentlig bliver endnu en guldrandet kassekamp.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.