Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Kessler i spil til VM-kamp i London

Nye skriverier knytter Mikkel Kessler sammen med en VM-kamp mod engelske James DeGale i London i foråret.

Det er kun et par uger siden, at Mikkel Kesslers promotor, Kalle Sauerland, afslørede, at han i jagten på en modstander til sin danske stjernebokser havde været i kontakt med James DeGales folk om en mulig kamp.

Og nu ser det ud til, at der for alvor er ved at komme skred i forhandlingerne. Ifølge avisen Sunday People peger meget i retning af, at Mikkel Kessler møder 28-årige James DeGale i en kamp 25. april i O2 Arena i London - altså samme sted, han tilbage i maj 2013 tabte sin seneste boksekamp på point til engelske Carl Froch.

Sker det, kan opgøret mellem Mikkel Kessler og James DeGale ende med at blive ophøjet til en kamp om forbundet IBF's VM-bælte i supermellemvægt. Her er James DeGale i øjeblikket førsteudfordrer til titlen, som Carl Froch sidder på. Men Carl Froch vælger formentlig at afgive titlen, fordi han hellere vil møde mexicaneren Julio Chavez Jr. frem for at tage det ellers obligatoriske titelforsvar mod James DeGale. Og dermed kan vejen være banet for en VM-kamp mellem Mikkel Kessler og James DeGale.

Jagten på en modstander til 35-årige Mikkel Kessler har stået på siden maj 2014, da han på et pressemøde fortalte, at han som minimum tager en kamp mere. Men siden er alle håb om et møde med flere stjernenavne mislykkedes. Især en tredje og sidste kamp mod Carl Froch har været et stort ønske hos danskeren, men det har Carl Froch ikke virket specielt interesseret i.

Englænderen kan dog måske komme på andre tanker i løbet af 2015. Således hænger hans stort anlagte kamp med Julio Chavez Jr. i Las Vegas pt. i en tynd tråd, da 37-årige Carl Froch netop er blevet skadet og dermed ikke er i stand til at bokse i det næste stykke tid.

Mikkel Kesslers måske kommende modstander, James DeGale, har en fortid bag sig som olympisk guldvinder i Beijing. Og siden hans professionelle debut i 2009 har James Degale bokset 21 kampe, hvor en er tabt til landsmanden George Groves. Ender opgøret mod den danske boksestjerne som en VM-kamp, vil det være den første af slagsen for James DeGale.

Mikkel Kessler har også for nylig været sat i forbindelse med en kamp mod Lucian Bute, men han er skadet i øjeblikket. Tidligere har Mikkel Kesslers folk også forhandlet om en kamp mod amerikaneren Andre Ward.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.