Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Kasi-Jespers AG København-plan dumpet med et brag

Jesper 'Kasi' Nielsens forsøg på at genoplive AG København gennem interessen fra Facebook er faldet til jorden med et brag.

24. september buldrede den karismatiske rigmand ind i nyhedstrømmen, da han proklamerede, at hans håndboldprojekt, der 31. juli 2012 lukkede som følge af en konkurs, ville genopstå, hvis klubbens Facebook-side inden 1. januar nåede 50.000 likes.

Endte totalen på 100.000 likes flirtede han endda i Go' Morgen Danmark med idéen om, at han i så fald ville at gøre alt for, at Mikkel Hansen skulle hentes hjem fra Paris.

Det kom aldrig i nærheden.

Det blev til 4.000 nye likes det første døgn, og den 26. september nåede klubben over de 25.000 likes. Men oktober, november og december måned bidrog ikke med nævneværdig tilgang, så resultatet per 1. januar var milevidt fra håbet om de 50.000. Pt. lyder totalen på 25.521 likes.

Fredag aften kom så meldingen fra Jesper 'Kasi' Nielsen om, at Facebook-siden sættes i bero:

'Kære alle AGK fans, vi sætter vores AGK fan side på stand by til vi genåbner klubben, I kan følge mit nye projekt indenfor smykke verden på nedenstående side , hvor jeg også løbende vil opdatere omkring udviklingen i AGK regi,' berettede han og underskrev sig med såvel Kasi Jesper som Endless Jesper, hvoraf sidstnævnte er navnet på hans nye Facebook-side.

BT har forsøgt at få en kommentar på, i hvor høj grad Jesper 'Kasi' Nielsen stadig forsøger at genskabe AG København uden hjælp fra Facebook, men forsøgene har været forgæves.

AG København, der blev en realitet efter fusionen af AG Håndbold og FCK Håndbold i sommeren 2010, nåede i sine to år at vinde DM-guld to gange og kvalificere til Champions League-turneringens stort anlagte Final4-stævne.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.