Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Kasi-Jesper dropper at genoplive AGK

Jesper Kasi Nielsen skal ikke genoplive AG København.
Jesper Kasi Nielsen skal ikke genoplive AG København.

I sidste uge meddelte Jesper ’Kasi<saxo:ch value="226 128 153"/> Nielsen via Facebook, at planerne om at lade håndboldholdet AG København genopstå er sat på stand by.

Faktisk ikke bare på stand by. Jesper Nielsen fortæller til BT, at han dropper planerne om at genstarte de tidligere danske mestre helt og aldeles.

- Det er helt slut nu. Planerne er lagt i skuffen, og der bliver de, siger han. AG København lukkede som følge af en konkurs i sensommeren 2012, men for et halvt års tid siden meldte Jesper Nielsen ud, at hvis ideerne om et nyt AG København kunne opnå 100.000 ’likes<saxo:ch value="226 128 153"/> på Facebook, ville han puste nyt liv i den lukkede klub.

Tankerne fik godt 25.000 ’likes<saxo:ch value="226 128 153"/>, men det er ikke den altoverskyggende grund til, at Jesper Nielsen trækker stikket til AG København.

- Nej, det er det ikke. Jeg har gjort op med mig selv, at hver ting har sin tid, og jeg bruger tiden bedst nu på mit nye projekt, siger den tidligere forhandler af Pandora-smykkerne, der nu har søsat sin egen smykkekollektion ’Endless<saxo:ch value="226 128 153"/>.

- AGK bliver i skuffen som et godt minde om en tid, hvor dansk håndbold så nye standarder for, hvad der kan lade sig gøre, når man kombinerer tårnhøje sportslige ambitioner med god underholdning, men fra nu af skal det bare være et minde og ikke andet. Når det er sagt, er det vigtigt for mig at understrege, at jeg ikke har lukket døren til sportens verden helt. Man ved jo aldrig, om der kunne komme noget interessant forbi, og de, der vil holde sig opdateret på den del, kan følge Endless-projektet på Facebook, opfordrer han.

Fundamentet for en hurtig genstart af projektet var ellers på plads, da Jesper Nielsen hentede Søren Colding til sit nye firma.

Den tidligere fodboldlandsholdsspiller var administrerende direktør i AGK, og da der samtidig er bevaret gode kontakter til tidligere nøgleansatte i den hedengangne håndboldklub, der blev dansk mester to gange og nåede Champions League-semifinaler, lignede det mere end en tanke.

- Det er selvfølgelig lidt vemodigt. For selv om der er mange, der har haft travlt med at mene noget kritisk om AGK, kan man alligevel mærke, at klubben er savnet, siger Søren Colding, der i dag er event-chef i Endless.

- Jeg var til sportsgalla lørdag i Herning, og der var mange, der kom og spurgte til planerne om AGK, og ’kan du huske, da I fyldte Boxen og Parken – det var sgu vildt, at et københavner-hold kunne fylde en kæmpehal i Herning’, og om det skulle startes op igen. Det skal det så ikke, men jeg håber da af hele mit AGK-hjerte, at folk vil huske holdet for de mange positive resultater, som klubben opnåede, siger Søren Colding.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.