Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Kahlenberg håber præmiepengene ryger i bødekassen

Viasat Cup i Brøndbyhallen. Finalen mellem Brøndby og AAB. Brøndby vandt 1-0. Thomas Kahlenberg tv.
Viasat Cup i Brøndbyhallen. Finalen mellem Brøndby og AAB. Brøndby vandt 1-0. Thomas Kahlenberg tv.

Brøndby kunne næsten ikke have skrevet fortællingen bedre selv. Efter at have leveret svingende spil i puljekampene i den førhen så traditionsrige indendørsturnering i Brøndby Hallen, viste Kahlenberg og Co. klassen, da det gjaldt.

AaB blev sendt hjem med et 1-0-nederlag i finalen i en turnering, der generelt bar præg af, at de fleste trænere havde givet stjernerne en fridag og i stedet stillede med talenterne. Alligevel mener Thomas Kahlenberg, at man kan bruge sejren til noget på Vestegnen:

- Det er altid sjovt at vinde - og en sejr som den her er vigtig i bestræbelserne på at skabe en vindermentalitet herude. Selvfølgelig er det sjov og hygge, men vi sagde til hinanden, at vi ville tage turneringen seriøst.  

- Og jeg synes faktisk, vi gør det godt og bliver bedre og bedre, som turneringen skred frem. Nu har vi haft en sjov søndag, og jeg tror også, fansene har hygget sig, siger Thomas Kahlenberg, der var blandt de få etablerede Superligaspillere, der stillede op i Viasat Cup. Selv havde han dog ikke mange betænkeligheder, da han blev spurgt, om han spille:

- Det er klart, man altid kan blive bange for at blive skadet. Men jeg har det godt rent fysisk. De problemer jeg havde med baglåret i efteråret, mærker jeg ikke noget til. Så der er ikke nogen risiko forbundet med, at jeg spiller.

- Jeg er bare glad for, at jeg kunne være med - og er glad på drengenes vegne. Nu ser jeg frem ti til, at vi starter rigtigt op i morgen [i dag, red.], sagde han og understregede samtidig, at han håber, at en del af præmiesummen på 60.000 kroner ender i spillernes bødekassen. 

- Tidligere er der røget penge i bødekassen, og jeg kan da forestille mig, vi får lidt at hygge for.

Mens AaB blev nummer to, snuppede Viborg tredjepladsen i turneringen.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.