Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Job-tilbuddene vælter ind til Michael Laudrup

Til sommer udløber Michael Laudrups kontrakt i Qatar-klubben Lekhwiya. Klubben vil gerne forlænge, men skal man tro Laudrups agent, Bayram Tutumlu, er der andre, der hiver og flår i den danske træner.

Michael Laurdrup har været en ombejlet herre hele sit liv. Både som spiller og som træner. Alligevel tydede noget på, at tilværelsen som diskotekets Dario var forbi, da han for snart et år siden underskrev en et-årig kontrakt med Lekhwiya fra ørkenstaten Qatar. Men sådan forholder det sig ikke.

Om få måneder udløber Laudrups kontrakt med klubben, han i søndags gjorde til mestre. Lekhwiya ønsker imidlertid at forlænge danskerens kontrakt med en klækkelig lønforhøjelse til følge, men Laudrup har mange andre mulighed. Det afslører hans agent, Bayram Tutumlu, overfor BT.

»Vi har fået flere tilbud på Michael, men vi har indtil videre valgt ikke at gå i dialog. Michael ønsker at vente til maj måned, inden han vælger, om han ønsker at fortsætte i Qatar, eller om har lyst til at prøve noget andet,« siger Tutumlu til BT.

I sidste uge fortalte Michael Laudrup selv noget nær det samme - at han ønsker at udskyde sin beslutning til maj. Men meldingen om de mange tilbud er ny.

Et af tilbuddene - eller rettere sagt forespørgslerne - kan stamme fra DBU, der inden længe skal finde en ny landstræner. Morten Olsen stopper næste sommer og umiddelbart ligner Michael Laudrup det mest oplagte bud på en afløser.

»Indtil videre har landstræneren (Olsen, red.) kontrakt til 2016, så jeg kan ikke sige, hvad der sker i den sag,« lyder det fra Tutumlu på spørgsmålet om, hvorvidt Laudrup er i spil til posten.

Michael Laudrup ønsker først at beslutte sig om fremtiden i maj måned, da han sammen med Lekhwiya fortsat deltager i to pokalturneringen og den asiatiske pendant til Champions League.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.