Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

»Jeg har ikke noget at sige. Desværre«

Ståle Solbakken skal efter fyringen af Carsten V. Jensen fungere som både cheftræner og sportslig ansvarlig i FC København.
Ståle Solbakken skal efter fyringen af Carsten V. Jensen fungere som både cheftræner og sportslig ansvarlig i FC København.

De var sammen om at føre FC København til klubbens største resultat nogensinde. Ståle Solbakken og Carsten V. Jensen. Makkerparret, der i 2011 i deres respektive job som cheftræner og sportsdirektør skaffede løverne Champions League-avancement til ottendelsfinalerne og først blev stoppet af Chelsea. Tre år senere skulle det være igen. Ståle Solbakken blev hyret efter den fyrede Ariël Jacobs, og Carsten V. Jensen sad stadig i samme rolle som sidst. Men resultaterne var noget mere anderledes.

Efter Ståle Solbakken forlod klubben i sommeren 2011, blev det i den efterfølgende sæson til en andenplads. Og selv om guldet kom tilbage sæsonen efter, har klubben ramt bunden i 2013/2014-versionen af Superligaen - for første gang siden 2000 ender FC København med stor sandsynlighed uden for top to, og det kostede mandag sportsdirektør Carsten V. Jensen jobbet. 

Indtil der bliver fundet en permanent afløser, skal Ståle Solbakken nu overtage Carsten V. Jensens opgaver, lød det i en pressemeddelelse. Bt.dk har mandag aften haft fat i normanden, men han ønsker ikke at uddybe sin udvidede rolle i FC København.    

- Jeg har ikke noget at sige. Desværre. Der er ikke mere at sige end det, der står i den pressemeddelelse, vi udsendte i dag, lyder det i en høflig tone fra Ståle Solbakken.

I pressemeddelelsen forklarede direktør i FC København, Anders Hørsholt, om Ståle Solbakkens accept af at få flere arbejdsopgaver:

- Vi er meget glade for, at Ståle har sagt ja til at tage at større ansvar på sig i denne situation. En endelig beslutning omkring en permanent løsning er ikke truffet endnu. I løbet af den kommende periode vil vi i ledelsen evaluere på, hvordan den fremtidige organisation skal se ud. Vi har vurderet, at vi aktuelt har tilstrækkelig fodboldfaglig og ledelsesmæssig kapacitet i huset. Det giver os mulighed for at bruge den nødvendige tid på at finde den bedste løsning for FC København, så strategien og ambitionerne for de kommende år kan udføres og indfries.

Ståle Solbakkens kontrakt som cheftræner i FC København løber til 30. juni 2016.  

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.