Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Ishockeyklub går konkurs og plages af tyveri

Ishockeyklubben Copenhagen Lions, der spiller i 1. division, er gået konkurs og har fået stjålet udstyr.

København. Ishockeyklubben Copenhagen Lions gik onsdag konkurs. Det oplyser Danmarks Ishockey Union (DIU) på sin hjemmeside torsdag.

DIU oplyser, at unionen trækker københavnerklubbens hold fra alle turneringer.

- Alle fremtidige kampe med Copenhagen Lions er derfor aflyst, lyder meldingen fra DIU.

Bestyrelsen i Copenhagen Lions har fået at vide af Københavns Kommune, at klubben "ikke længere har adgang til offentlige faciliteter, idet foreningen ikke kan opretholde sin godkendelse som folkeoplysende forening".

- Med andre ord er istiden i Ørestadens Skøjtehal hermed også med øjeblikkelig virkning inddraget, forklares det.

Sø- og Handelsretten har udpeget advokat Morten Bjerregaard fra Bjerregaard Advokatfirma som kurator.

Og kuratoren, der skal sørge for mindst muligt tab for kreditorerne, melder allerede om problemer i konkursboet.

- Kurator har fra en række kilder fået oplysninger om tyverier af aktiver i perioden op til konkursen.

- Hele førsteholdets udstyr var ifølge oplysninger fra medlemmer til stede i hallen i fredags til kampen mod Rødovre, som blev aflyst.

- Ved kurators besigtigelse straks efter konkursen var udstyret væk, og en del af lokalerne fremstod "ribbede", lyder det i en fælles udtalelse fra DIU og kurator.

Kurator har orienteret Københavns Politi om situationen og håber, at oplysninger fra klubbens medlemmer og andre kan bringe aktiverne tilbage.

- Det er kurators håb, at der er tale om en misforståelse, og at nogle personer har fjernet aktiverne for netop at beskytte mod tyveri, og at disse personer vil udlevere aktiverne til kurator i løbet af de nærmeste dage, lyder det fra kurator.

/ritzau/

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.