Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Ingen snak om NFL-skandale til Patriots' Media Day

New England Patriots headcoach, Bill Belichick, havde på forhånd gjort det klart, at han ikke ønskede at svare på spørgsmål om 'Deflate-gate' i denne uge. Og sådan forblev det ved tirsdagens pressemøde.

Det var sidste uges helt store samtaleemne i NFL. New England Patriots blev beskyldt for at have lukket luften ud af deres kampbolde i AFC-finalen, hvilket er imod reglerne, fordi det gør bolden lettere at håndtere.

Men på tirsdagens pressemøde - den traditionsrige Media Day - var det som om, luften var gået af ballonen - eller bolden fristes man til at sige. Der var nemlig ikke meget snak om sagen i løbet af den time, som alverdens journalister fik med Patriots' spillere og trænere.

»Vi er bare fokuserede på Seahawks,« svarede Bill Belichick tørt, da han en enkelt gang blev spurgt ind til sagen.

Så var den 62-årige træner noget mere snakkesaglig, da en lille pige stillede ham et anderledes spørsmål.

»Hvilke tøjdyr kan jeg godt lide? Hm, jeg kan lide en slags lille hvalp. Du kan på en måde putte din finger ind i den. Det er en lille abe, og så kan den snakke og bevæge sine fingre og nikke med hovedet. Så på en måde taler den tilbage til mig,« sagde Bill Belichick smilende til den lille pige.

Endnu mere underholdende var det ved den altid smilende tight end Rob Gronkowski. Han viste sit sangtalent - eller mangel på samme - frem, da han blev opfordret til at synge et Katy Perry-nummer sammen med en kvindelig journalist.

Der var tale om nummeret 'Roar'. Og så skulle Gronkowski synge delen, hvor der skal brøles til stor morskab for de omkringstående journalister.

Senere tirsdag er det så Patriots' modstander i søndagens Super Bowl, Seattle Seahwaks, der skal en tur i medie-møllen.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.