Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Ingen afklaring mellem Thygesen og Brøndby

Der er endnu ikke sat et punktum i forhandlingerne mellem Brøndby og Mikkel Thygesen om en forlængelse af anførerens kontrakt. Thygesens nuværende udløber om seks måneder, og derfor står det ham i princippet frit for at forhandle med andre klubber.

- Der er ikke skrevet under på noget endnu. Og for at være ærlig, ved jeg ikke så meget om det, for det kører lidt mellem min agent og Per Rud, siger Mikkel Thygesen om sin situation.

Sportschef Per Rud regner dog med en snarlig afklaring.

- Vi er i fuld gang med at forhandle om en forlængelse. Jeg har sagt til Mikkel, at vi er meget interesserede i at forlænge. Det blev han glad for, og vi gav derefter hinanden ’en krammer<saxo:ch value="226 128 153"/>. Nu er jeg så i gang med at tale med hans agent.

Mikkel Thygesen kommer formentlig ikke i kamp mere i denne sæson pga. en skadet akillessene.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.