Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

I år tog Mikkel Hansen ikke medaljen af

To gange før har Mikkel Hansen tabt finaler med det danske landshold, og begge gange har han skabt opmærksomhed ved at tage sin sølvmedalje af i skuffelse over nederlaget.

Første gang ved VM i Sverige i 2011 og senest sidste år ved VM i Spanien, men denne gang beholdt han den på efter EM-finalenederlaget på 32-41 til Frankrig.

- Jeg har ikke taget medaljen af, sagde Mikkel Hansen, da han af pressen blev spurgt til, hvorfor han ikke havde den på.

Men man kunne godt ane, at den var gemt inde under træningstrøjen, så selvom han ikke ville vise den frem, så var den der.

- Vi har jo spillet fint indtil nu, men det er ærgerligt, at vi ikke kan levere på et højere niveau, når vi er nået hertil. Man får vel ikke en større chance for at vinde en finale end på hjemmebane med sådan en fantastisk opbakning, vi har haft her, sagde Mikkel Hansen.

Han scorede selv ni gange på 11 forsøg, og selvom han var skuffet, var han heller ikke mere knust, end at han havde tid til at tjatte til Paris-holdkammeraten Luc Abalo. Og der var masser af anerkendelse til det franske hold fra Mikkel Hansen.

- De spillede en god kamp, men rent defensivt kunne vi have gjort det bedre.

- Starten af 2. halvleg var vigtig, for kunne vi få forsvaret og målmændene i gang, så kunne vi måske få troen på det igen. Men de spiller godt angrebsspil og scorer på deres chancer, og så bliver det svært at hente noget, når man bare ligger og deler mål hele anden halvleg, sagde Mikkel Hansen.

Han havde en lille smule overskud til at joke med, at Danmark i det mindste havde vist fremgang i forhold til sidste år ved at have tabt med færre mål end i sidste års VM-finale, hvor det blev 19-35:

- Men derfor er det stadig hårdt at stå her og have været så langt fra. Jeg synes, de var overlegne i alle spillets facetter. Det er en håndboldkamp i højt tempo, og de lykkedes flot med de ting, de laver. Hver gang vi var ved at få styr på dem, så havde de lige en videreudvikling til et system.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.