Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Hovedsponsor vil forlænge aftalen med Brøndby

Bet25 vil, såfremt intentionen om at forlænge samarbejdet med Brøndby holder, pryde klubbens trøje med firmaets logo i to sæsoner frem.
Bet25 vil, såfremt intentionen om at forlænge samarbejdet med Brøndby holder, pryde klubbens trøje med firmaets logo i to sæsoner frem.

Bettingfirmaet Bet25 har siden sommeren 2014 været hovedsponsor i Brøndby, og det samarbejde er forløbet så godt, at aftalen efter al sandsynlighed bliver forlænget.

Brøndby oplyser i en pressemeddelelse, at Bet25 har intentioner om at udnytte en option på forlængelse af samarbejdet.

»I forlængelse af selskabsmeddelelse 15/2014 har Bet25 meddelt Brøndby IF, at de har intention om at udnytte deres mulighed for at forlænge hovedsponsoraftalen, så den løber til den 30. juni 2017. Bet25 og Brøndby IF har aftalt, at en endelig aftale skal være færdigforhandlet senest onsdag den 14. januar 2015,« siger Brøndby-direktør Jesper Jørgensen.

Før Bet25 kom til, havde Brøndby stået uden hovedsponsor i tre og et halvt år, efter den tidligere storsponsor Jesper 'Kasi' Nielsen trak sig.

Det fremgår ikke, hvor mange penge Bet25 smider i Brøndby for fortsat at være hovedsponsor i klubben.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.