Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Her er de danske karakterer: Én spiller får et rent 12-tal

Danmark vandt sin anden kamp ved Kirin Cup med 4-0 over Bulgarien. Sådan klarede spillere og trænere sig.

Det danske fodboldlandshold er i Japan for at deltage i Kirin Cup. Kampen og Broncemedaljerne på Suita Stadium i Osaka. Danmark - Bulgarien Pierre-Emile Højbjerg (23). (Foto: Nils Meilvang/Scanpix 2016)
Det danske fodboldlandshold er i Japan for at deltage i Kirin Cup. Kampen og Broncemedaljerne på Suita Stadium i Osaka. Danmark - Bulgarien Pierre-Emile Højbjerg (23). (Foto: Nils Meilvang/Scanpix 2016)

Danmark vandt sin anden kamp ved Kirin Cup med 4-0 over Bulgarien. Sådan klarede spillere og trænere sig.

Kasper Schmeichel: 4
Stort set arbejdsløs. Havde god tid til at råbe ad sine holdkammerater, når han syntes, de skulle placere sig anderledes eller sågar afslutte. Sjuskede med igangsætningerne.

Simon Kjær: 7
Benhård i sine indgreb og rolig på bolden. Lukkede ned for sin direkte modstander og var en trussel i hovedspillet ved Danmarks dødbolde.

Andreas Christensen: 7
Havde fået en mere bunden rolle end mod Bosnien og kom kun sjældent frem på midten. Måske ikke så synlig, men påpasselig og driftssikker.

Jannik Vestergaard: 7
Kæmper for den plads, der muligvis bliver ledig efter Agger og gør det af alle kræfter. Et fightende energibundt, der kom i vejen for uhyggeligt meget.

Artiklen fortsætter under videoen

Peter Ankersen: 7
Greb muligheden på højre wingback og deltog meget aktivt i det offensive spil. Fandt godt sammen med Eriksen og fik lagt sine indlæg.

Pierre Emile Højbjerg: 7
Begyndte usikkert, men spillede sig op som en af Danmarks bedste. God boldomgang, initiativrig som igangsætter og fik fordelt spillet godt rundt på banen.

William Kvist: 7
Fik chancen for at styre den danske midtbane og gjorde det med overbevisning. Råbte og dirigerede med sine holdkammerater, og placerede sig selv godt bag Højbjerg og Eriksen.

Christian Eriksen: 12
Fik masser af plads og brugte den godt. Lagde et par formidabelt lækre baller og spillede med sit dejlige glid i fødderne. Tog sine pauser undervejs, men sluttede med tre mål på 10 minutter.

Artiklen fortsætter under videoerne

Riza Durmisi: 7
Var ikke helt så synlig, som han ofte er, men spillede en god og koncentreret kamp. Hurtig på fødderne både når han skulle angribe og forsvare.

Viktor Fischer: 10
Tog flittigt del i spillet og havde mange berøringer. De vigtigste og bedste da han lagde op til først Duncan siden to gange Eriksen.

Morten Duncan Rasmussen: 4
»Har han det godt?« spurgte en engelsk reporter, da Duncan blev sendt af sted i dybden, for hurtig var han bestemt ikke. Men han arbejdede godt og scorede et rigtigt Duncan-mål.

Åge Hareide: 10
Havde nedjusteret kompleksiteten i det danske spil og vekslede ikke som tidligere fra 3-5-2 til 4-4-2, når Danmark forsvarede. Også presspillet virkede langt bedre.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.