Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Helsingør-træner: Kampflytningen havde ingen betydning

Christian Lønstrup mener ikke, at det fik betydning, at søndagens kamp mod Horsens blev spillet i Farum.

Her er det Helsingør træner Træner Christian Lønstrup i Alka Superliga-kampen mellem OB og FC Helsingør på EWII Park i Odense. OB-Vinder 6-1. Foto: Robert Wengler
Her er det Helsingør træner Træner Christian Lønstrup i Alka Superliga-kampen mellem OB og FC Helsingør på EWII Park i Odense. OB-Vinder 6-1. Foto: Robert Wengler

Helsingør. På grund af frost i banen på FC Helsingørs normale hjemmebane blev søndagens kamp mod AC Horsens i Alka Superligaen flyttet til Farum.

Her spilles der på en kunstgræsbane, og Helsingør-spillerne havde på forhånd udtalt, at det kunne blive en fordel for hjemmeholdet, der dog tabte opgøret med 0-2 efter to Horsens-scoringer i anden halvleg.

Helsingør-træner Christian Lønstrup afviser, at det skulle have haft en betydning, at kampen ikke blev afviklet i de vante rammer i Helsingør.

»Det påvirkede os ikke på nogen måde, at kampen blev flyttet. Vi har spillet flere gode træningskampe i Farum i opstarten, og vi har det fint på underlaget, som vi træner på hver eneste dag«, siger han.

Alligevel lykkedes det ikke spillemæssigt for værterne at finde sig tilpas i Farum.

»Det var ikke banens skyld, at vi tabte, og vi havde håbet, at vi kunne bruge den godt. Det så vi også i første halvleg, men Horsens må ikke undervurderes.«

»Jeg ved ikke, om banen var en fordel for os. Det var i hvert fald ikke en ulempe, men Horsens er et fint spillende hold.«

Kampflytningen havde til gengæld betydning for tilskuertallet, der var det laveste i Alka Superligaen siden 2002.

Blot 568 tilskuere var mødt op til søndagens kamp, og det gjorde kampen til en dyr fornøjelse for Helsingør. Det fortæller klubbens direktør, Janus Kyhl.

»Det var sæsonens dyreste nederlag. Det kan vi ikke komme udenom«, siger han

»Vi fik lov at spille kampen, og det var vi rigtig glade for, selv om det var vanvittig dyrt for os. Det var super ærgerligt at skulle bruge så mange penge på den her kamp, når vi står klar med et nyt stadion om ti måneder.«

Den næste opgave for FC Helsingør er en udekamp mod Brøndby IF.

 

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.