Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

HC Midtjylland skærer flere fra i overlevelseskamp

HC Midtjyllands formand håber at kunne holde liv i klubben sæsonen ud. Flere spillere sendes væk i forsøget.

HC Midtjyllands formand håber at kunne holde liv i klubben sæsonen ud. Flere spillere sendes væk i forsøget.
HC Midtjyllands formand håber at kunne holde liv i klubben sæsonen ud. Flere spillere sendes væk i forsøget.

Om der er tophåndbold i HC Midtjylland i næste sæson er stadig uvist, men bestyrelsesformand og pengemand Thomas Hintze, har taget endnu et skridt i forsøget på at holde klubben i live sæsonen ud.

Han har skåret yderligere i truppen.

»Med øjeblikkelig virkning er Lars Eggen Rismark, Eivind Tangen og Espen Lie Hansen blevet afhandlet, og indgår derfor ikke i HC Midtjyllands spillertrup fremadrettet,« lyder det i en pressemeddelelse fra Thomas Hintze.

Skjern meldte få minutter senere ud, at Eivind Tangen fortsætter i topklubben.

»Vi er glade for, at det er lykkedes os at finde en løsning med HC Midtjylland, der gør det muligt for Eivind Tangen at tiltræde med det samme,« siger Skjerns bestyrelsesformand, Carsten Thygesen, i en pressemeddelelse.

Espen Lie Hansen fortsætter i franske Nantes.

HC Midtjylland-formanden takker rivalerne for ikke bare at gå på rov. Skjern og Aarhus får ros og tak for støtte i kampen for overlevelse.

En kamp, der ikke er gået helt, som Thomas Hintze havde håbet.

»De seneste måneders arbejde har desværre ikke ført til, at mit ejerskab har kunnet skifte hænder. Der er pågået et seriøst stykke arbejde, hvor hver en sten er blevet vendt.«

»Jeg vil gerne takke alle, som de seneste måneder har vist interesse for HC Midtjylland, og håber inderligt, at vi sammen kan nå i mål til i første omgang 30. juni 2018, og at der derefter kan findes en løsning, således HC Midtjylland i en eller anden form kan drives videre.«

Flere spillere er på det seneste stoppet i klubben for at spare penge. Også sportschef Morten Secher er stoppet.

Klubben ligger aktuelt nummer 11 i 888 Ligaen. Der er kun to point ned til nedrykningspladserne.

/ritzau/

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.