Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Hareide skal besøge Wass, Højbjerg og Dolberg

VM-kapløbet er intensiveret. Åge Hareide skal besøge landsholdsboblere og nærstudere stamspillerne inden VM.

Danmarks landstræner Åge Hareide gør klar til at skifte Viktor Fischer ind i venskabskampen Danmark - Chile på Aalborg Stadion, tirsdag den 27. marts 2018
Danmarks landstræner Åge Hareide gør klar til at skifte Viktor Fischer ind i venskabskampen Danmark - Chile på Aalborg Stadion, tirsdag den 27. marts 2018

Fodboldlandstræner Åge Hareide går en travl måned i møde, inden han skal til at lægge sig helt fast på sin VM-trup.

I april skal han besøge flere af de spillere, som i en periode ikke har været med på landsholdet, men som tidligere har gjort tjeneste i rødt og hvidt.

Det gælder blandt andre udlandsprofessionelle Daniel Wass, Pierre-Emile Højbjerg og Kasper Dolberg. Trioen kan dermed fortsat gøre sig forhåbninger om en af de yderste pladser i VM-truppen.

»Jeg skal til Spanien for at besøge Daniel Wass og Pione Sisto i Celta Vigo. Jeg skal kigge på Pierre-Emile Højbjerg i Southampton, og jeg skal besøge Jonas Knudsen i Ipswich og snakke med hans manager.«

»Jeg skal til Holland og se Lasse Schöne og hilse på Kasper Dolberg for at høre, hvordan det står til med ham efter skaden«, siger Åge Hareide.

Nordmanden kunne tirsdag aften sige på gensyn til sin efterhånden store stamme af faste spillere i landsholdstruppen efter en ni dage lang landsholdssamling, som sluttede med 0-0-kampen mod Chile i Aalborg.

Alle stamspillerne vil blive fulgt meget nøje i perioden frem mod VM.

»Hele april bliver en intens bevogtning af landsholdsspillerne. Jon Dahl Tomasson, Mounir Akhiat (Hareides analytiker, red.) og jeg ser alle kampe med vores spillere.«

»Vi får al information fra træning og kampe af deres klubber, og vi får ugentlig en fysisk tilstand. Så vi kommer til at have helt styr på alting før VM,« siger Åge Hareide.

Inden klubkampene begynder igen, kan han nå en kort tur hjem til Norge.

»Først skal jeg holde påskeferie og spise påskelam i Norge. Det glæder jeg mig til,« siger Hareide.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.