Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Hans Nielsen: Har store forventninger til jobbet

Hans Nielsen ser frem til at varetage jobbet som dansk speedwaylandstræner, og han vil især hjælpe de unge.

Speedwaylegenden Hans Nielsen er ny landstræner og overtager posten som landstræner for de danske speedwaykørere efter Anders Secher. Scanpix/Sportxpress
Speedwaylegenden Hans Nielsen er ny landstræner og overtager posten som landstræner for de danske speedwaykørere efter Anders Secher. Scanpix/Sportxpress

En legende vendte fredag tilbage til dansk speedway.

Det skete, da Hans Nielsen blev ansat som dansk landstræner, og han glæder sig til at vende tilbage til den sport, som han forlod som aktiv i 1999.

- Jeg har store forventninger til det. Det er spændende. Jeg har gået i nogle år og tænkt, at det kunne være sjovt at blive involveret i sporten igen, siger Hans Nielsen.

Efter mange år i familiens skød er Hans Nielsen nu sulten for at blive en del af dansk speedway igen.

- Appetitten er vendt tilbage. Jeg havde brug for en pause og at lave noget andet efter en lang karriere og 23 år som professionel.

- Mine børn var små, da jeg stoppede, og jeg havde lyst til at spendere noget mere tid med børnene og familien. Det har jeg så gjort, og nu er de jo sådan set gamle nok til at klare sig selv.

- Min datter er allerede professionel golfspiller, og min søn træner på at blive det. Så nu har jeg mere tid til at lave nogle andre ting, forklarer Hans Nielsen.

Han mener, det skulle være nu, hvis han skulle nå at gøre brug af sin store viden fra sine succesrige år som speedwaykører i 1980'erne og 1990'erne, hvor det blev til masser af VM-titler.

- Nu er jeg klar og glæder mig til det. Hvis det skulle være, så var det også ved at være tid. Så jeg ikke kom alt for langt væk fra min karriere. Jeg føler stadig, at jeg kan komme med mange gode idéer.

- Det var lidt tilfældigt, at jeg blev aktuel. Men nu hvor det er sket, så er jeg rigtig spændt på det.

- Det bliver nok hovedsageligt de unge kørere, jeg kan røre mest ved. De lidt ældre kørere har deres egne veje og egne managers. Men jeg hjælper også gerne de ældre, understreger landstræneren.

/ritzau/

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.