Du er logget ind

Din profil kan bruges på berlingske.dk, business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Hans Lindberg vil se bedre indstilling

Danmark rundbarberede Norge i den første kamp ved Golden League i Paris, hvor de danske sejrscifre blev på overbevisende 34-22.

Men selvom det endte lykkeligt, så det på et tidspunkt i første halvleg rigtig skidt ud. Danmark mistede fuldstændig koncentrationen og løb ikke ordentligt retur, og det udnyttede Norge til at vinde en periode på ti minutter med 8-1.

Det fik straks tankerne til at glide tilbage på kampen mellem de to nationer i november, hvor Danmark fuldstændig kollapsede i anden halvleg og tabte med hele seks mål til de undertippede nordmænd.

Så galt gik det på ingen måde i lørdagens kamp, hvor Danmark altså sejrede sikkert efter en fremragende anden halvleg, men Hans Lindberg hæftede sig alligevel ved den dårlige danske periode.

Højre fløjen fra Hamburg vil have den slags elimineret, inden det går løs til EM om en uge.

- Sådan en periode bliver for stor, det er klart. Det må ikke ske, og det skal vi have stoppet, og det er også noget, vi har snakket om i forvejen. Det skete sidst mod Norge, og det skete lidt igen i dag. På den positive side kan man så sige, at vi jo kun er bagud med to ved pausen, siger Lindberg og fortsætter:

- Jeg tror også, det er et spørgsmål om, at det her jo trods alt er en testkamp. Jeg håber i hvert fald ikke, at det er et virkeligt problem. Det er et spørgsmål om indstilling, og den skal være bedre, når det gælder. Det har vi set mod Spanien. Så taber med med 16, siger Lindberg med henvisning til det danske kollaps i VM-finalen for snart et år siden.

Målmand Niklas Landin vil også have elimineret de danske udfald, men han mener dog ikke, at det er et problem for landsholdet.

- Jeg synes egentlig, vi spiller fornuftigt de første 15 minutter, og så går vi lidt kolde og taber stort i en periode. Det er igen en masse kontraløb, vi får imod os, det var også den måde, som de dræbte os på i kampen i Norge (i november, red.). Det her perioder er ellers noget af det, vi har arbejdet på at få væk i vores spil. Vi har forsøgt at finde ud af, hvad vi skal gøre. Om vi simpelthen skal gå ud og slå en ned, for at der kommer den der respekt omkring os, siger Landin.

- Men alle har udfald i løbet af en kamp, og man skal også se på, at det kommer, efter vi har lavet en del udskiftninger, og hvis det nu var til en slutrunde, så er det ikke sikkert, vi havde skiftet ud, siger målmanden, som glæder sig over, at Danmark nu har det mentale overtag inden EM.

- Vi spiller en fantastisk anden halvleg, hvor vi holder dem nede på to mål på 20 minutter. Det er fint, vi lige får sat på plads, hvem der er bedst af Danmark og Norge, hvis de nu går videre til EM, så vi skal spille mod dem i mellemrunden, siger Landin.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.