Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Frederik Rønnow: Jeg er afklaret - men også brandærgerlig

Målmand Frederik Rønnow var meget tæt på et skifte til Premier League, men buddet kom for sent for Brøndby.

Frederik Rønnow (1), Brøndby IF, under træningskampen mellem Brøndby IF og Guangzhou Evergrande F.C på Rashid Stadium i Dubai mandag den 22. januar 2018.
Frederik Rønnow (1), Brøndby IF, under træningskampen mellem Brøndby IF og Guangzhou Evergrande F.C på Rashid Stadium i Dubai mandag den 22. januar 2018.

Premier League-klubben Crystal Palace ville gerne købe Brøndby-målmand Frederik Rønnow, men buddet kom for sent, og derfor måtte målmanden igen se drømmeskiftet gå i vasken.

»Jeg er afklaret, men jeg er også brandærgerlig«, siger Frederik Rønnow.

Buddet på målmanden kom cirka tre timer inden transfervinduet lukkede, men på det tidspunkt var der ikke flere mulige målmandsemner på markedet for Brøndby.

Klubben valgte derfor at sige nej tak til buddet fra Crystal Palace, der ifølge Ekstra Bladet lød på 40 millioner kroner.

Det er ikke første gang, at den engelske klub viser interesse for den danske målmand.

I sommerens transfervindue var klubben også ude efter ham, men også dengang kom buddet for sent, og Brøndby takkede nej.

Derfor er bitterheden hos 25-årige Frederik Rønnow ikke til at tage fejl af, men han kan også bruge erfaringen til noget, fortæller han.

»Jeg har uheldigvis været i den her situation før, og på et eller andet plan har det givet mig noget og hjulpet mig, så jeg kunne tackle det anderledes denne gang.«

Han fortæller, at tanken om at drømmeskiftet glippede nok lige skal ud af kroppen de næste dage, men så vil han også se fremad og tage det positive med fra oplevelsen.

»Jeg er sgu også stolt. Det var en stor klub og et stort beløb, så det giver mig noget motivation, for det var da et kæmpe skulderklap. Det er det, jeg skal tage med mig videre.«

»Jeg kan vælge at gå over og græde i hjørnet, men det får jeg ikke noget ud af. Vi går en spændende forårssæson i møde, og det er klart, at det er det, jeg skal have fokus på nu,« siger keeperen.

Frederik Rønnow er ked af, at timingen i buddet var dårlig, og han fortæller, at han godt kan se, hvorfor Brøndby traf valget om ikke at sælge ham.

»Jamen klubben har jo sin agenda, og det er, at den skal have så godt et hold som muligt, og det er klart, at når det spidser til til allersidst, som det gjorde her, så skal de også kunne nå at få en ny mand ind, inden de sælger.«

Har du været træt af Troels Bech (sportsdirektør i Brøndby, red.) i dag?

»Jeg tror lige så meget, at jeg har været træt af hele situationen. Også fordi jeg har stået i den tidligere. Jeg er afklaret, men jeg er også brandærgerlig.«

Frederik Rønnow kom til Brøndby fra AC Horsens i 2015, og han står noteret for seks A-landskampe.

 

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.