Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Fire spillere forlader konkurstruede Lyngby

Mikkel Rygaard, Bror Blume, Casper Højer Nielsen og Simon Strand forlader Lyngby omgående.

Fodboldklubben Lyngby meddeler, at spillerne Mikkel Rygaard, Bror Blume, Casper Højer Nielsen og Simon Strand er blevet fritstillet med øjeblikkelig virkning.
Fodboldklubben Lyngby meddeler, at spillerne Mikkel Rygaard, Bror Blume, Casper Højer Nielsen og Simon Strand er blevet fritstillet med øjeblikkelig virkning.

Fodboldklubben Lyngby meddeler onsdag på sin hjemmeside, at spillerne Mikkel Rygaard, Bror Blume, Casper Højer Nielsen og Simon Strand er blevet fritstillet med øjeblikkelig virkning.

Det sker som en direkte konsekvens af den yderst pressede økonomiske situation i klubben fra Alka Superligaen.

»Lyngby Boldklub ønsker alle fire spillere held og lykke fremover og takker for indsatsen for klubben,« lyder det i meddelelsen.

Casper Højer Nielsen havde allerede en forhåndsaftale med AGF om et skifte til sommer, når hans kontrakt i Lyngby udløb.

Det skifte bliver nu fremrykket, meddeler Lyngby.

Casper Højer Nielsen og de tre andre fritstillede spillere har ønsket at blive løst fra deres kontrakter, fordi Lyngby endnu ikke har formået at udbetale løn for januar.

Det er kun cirka en måned siden, at Lyngby hentede svenske Simon Strand, men han kommer altså ikke til at spille en officiel kamp for klubben.

Det skyldes Lyngbys meget pressede økonomi, der truer klubben med den anden konkurs i dette årtusind.

Spillernes fagforening, Spillerforeningen, har i første omgang opfordret spillerne til at give Lyngby mere tid til at finde de investorer, der skal redde klubben fra konkurs.

Ikke alle spillere var dog indstillet på at vente så længe.

Lyngby skal søndag efter planen spille hjemme mod Brøndby i forårspremieren i Superligaen.

Lyngby vandt sidste år DM-bronze som oprykker, hvilket var klubbens første DM-medalje i 25 år.

Klubben, der tilbage i 2001 blev erklæret konkurs for første gang, ligger før forårssæsonen placeret som nummer 12 blandt de 14 hold i Superligaen.

/ritzau/

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.