Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

FCM-stjerne hængt ud som voldsmand

En voldsmand har misbrugt Sylvester Igbouns identitet.
En voldsmand har misbrugt Sylvester Igbouns identitet.

FC Midtjyllands profil Sylvester Igboun er forfulgt af et rygte og tilmed et overordentligt ærgerligt et af slagsen.

En person har udgivet sig for at være nigerianeren under en bytur i det indre København sidst i november, efter at FC Midtjylland havde gæstet Slagelse og FC Vestsjælland – en aften i byen, der udviklede sig i en kedelig retning, og personen endte i slagsmål.

Da han havde udgivet sig for at være ’Sly<saxo:ch value="226 128 153"/>, som Sylvester Igboun populært kaldes, kom FCM-spilleren hurtigt i politiets søgelys som gerningsmand, men på gerningstidspunktet var han end ikke i København, men sad i en biograf i Randers og holdt i hånd med sin kone. - Det er en grotesk historie, at en person udgiver sig for at være Sylvester og misbruger hans navn og tilmed havner i en form for voldeligt håndgemæng, som Sylvester så bliver mistænkt for, siger FC Midtjyllands direktør Claus Steinlein til BT.

Sylvester Igboun måtte som følge af politiets undersøgelser udskyde sin juleferie og hjemrejse til Nigeria, men en hurtig snak med ordensmagten samt sammenligning med personen, der var fanget på overvågningskameraer, fjernede hurtigt enhver mistanke om Sylvester Igbouns involvering i episoden.

- Det viste sig jo hurtigt intet at have på sig. Han sad jo sammen med sin bedre halvdel i biografen langt fra København, men da den slags rygter og historier kan blive til halve sandheder og hænge ved personer som fodboldspillere, der jo får en vis eksponering, vil jeg gerne aflive rygtet her. Det vil være frygteligt for ham, hvis rygtet skulle hænge ved, siger Claus Steinlein.

Politiet lod da også hurtigt Sylvester Igboun gå igen, og så kunne juleplanerne genoptages med 24 timers forsinkelse.

- Han ville jo gerne hjem til sin familie i Nigeria på juleferie, så det var synd for ham, at han måtte udskyde hjemrejsen i 24 timer på grund af en anden mands dumhed, men alle parter ville selvfølgelig gerne have klarhed over sagen, før han rejste, og Sylvester ville naturligvis også gerne have renset sit navn for mistanke.

- Heldigvis har han gode holdkammerater, så Izunna og Rilwan Hassan udskød også deres rejser og ventede på ham, så de kunne flyve hjem sammen, siger Claus Steinlein.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.