Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

FCK-profil tager dig helt tæt på dramaet: Gråd i omklædningsrummet og smerteskrig

FC Københavns spillere var tydeligt rystede mandag aften efter det voldsomme uheld, hvor Silkeborgs Dennis Flinta brækkede anklen på Andreas Cornelius. Med hænderne over hovedet og tydelig væmmelse ved synet var først Daniel Amartey og så Youssef Toutouh henne som de første ved Cornelius.

Men de var hurtigt væk igen. For benet, der var knækket, og Cornelius' der forsøgte at holde foden bare nogenlunde på plads, var for meget for de to unge FCK'ere.

»Han råbte: "Aaaarh!". Så er der en fra Silkeborg, der siger, at vores læge skal komme med det samme. Det er først der, det går op for mig, at det er rigtig slemt. Jeg ser, at han holder sig til den fod, hvor det er sket. Og der kan jeg bare se, at det i hvert fald ikke ser rigtigt ud. Det ser helt forkert ud. Der bliver jeg sur, fordi jeg godt kan lide Cornelius. Han er en rigtig god holdkammerat, men også en god ven for mig,« fortæller Youssef Toutouh.

FC København vandt kampen 4-0 over Silkeborg, men den sjældne storsejr fyldte ikke det store efter kampen. Heller ikke i pausen kunne FCK-spillerne samle tankerne, og unge Daniel Amartey var den, der var mest berørt af situationen, som han så som den første.

»I omklædningsrummet var der mange, der var kede af det. Mange er nede med hovedet. Amartey er ung, men han har også mange følelser. På banen kunne jeg se, at det gik ham rigtig meget på. Da vi kom ind i omklædningsrummet, var han meget ked af det. Jeg tror, at Amartey har tårer i øjnene i omklædningsrummet. Det var ikke den bedste dag i går,« siger Toutouh.

Det er sikkert, at Andreas Cornelius har brækket anklen, men hvor længe angriberen er tvunget ud af spil, er endnu usikkert.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.