Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

FCK-direktør om ballade: Uacceptabel og pinlig adfærd

Anders Hørsholt tager kraftig afstand fra urolighederne i FC Københavns fanafsnit på Brøndby Stadion.

Brøndby. Opgøret i Alka Superligaen mellem Brøndby og FC København endte i en regulær skandale, da kampen måtte afbrydes i 20 minutter mod slutningen.

Ved stillingen 1-0, som også blev kampens resultat, opstod der alvorlige sammenstød mellem tilskuere i FC Københavns fanafsnit og sikkerhedsfolk.

Senere strømmede politiet til for at få dæmpet urolighederne, inden kampen til sidst kunne spilles færdig.

Umiddelbart efter opgøret tog FC Københavns direktør, Anders Hørsholt, kraftig afstand fra urolighederne.

- Det er totalt uacceptabelt og pinligt at opleve den slags. Der er ingen undskyldning for at opføre sig sådan eller angribe politi eller andre på stadion.

- Det er en skændsel, og vi vil nu sammen med alle relevante parter gøre vores til at finde frem til dem, der har været involveret, så de får deres straf, siger Anders Hørsholt til FCK's hjemmeside.

Efter opgøret var bestyrelsesmedlem og storaktionær i Brøndby Jan Bech Andersen helt på linje med FCK-direktøren.

- Vi har selv været der. Det er en fælles opgave. Vi må gå til den og finde de folk, der laver det her, og straffe dem.

- Det handler om selvjustits. Vi skal ordne det på de interne linjer. Det er følelser. Vi så det selv i Parken, da vi kom bagud i pokalfinalen. Det er ærgerligt og trist, siger Jan Bech Andersen i et interview på TV3+.

Anders Hørsholt deltog også i interviewet og tog atter kraftig afstand fra urolighederne.

- Hvis nogen vil lave ballade, så laver de ballade. Man må kigge indad i fangrupperingerne internt og finde dem og få dem væk. Det her går jo ikke. Det er helt uacceptabelt, siger Anders Hørsholt.

FC København har desuden lagt en officiel undskyldning op på klubbens hjemmeside.

- Vi vil gerne undskylde over for politiet, vores værter i Brøndby, vagter og alle de fans, der opførte sig ordentligt og fik en ubehagelig oplevelse her til aften.

- Det, der skete i Brøndby, var helt uacceptabelt for alle i F.C. København. Det er en skamplet for klubben, og vi har en nul-tolerance omkring alle former for vold i FCK, skriver klubben.

/ritzau/

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.