Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

FC Vestsjælland-boss: Vi tager afstand fra matchfixing

FC Vestsjælland-direktør, Gert Hansen, håber ikke, en af klubbens spillere har været involveret i matchfixing.

FC Vestsjælland forsøger i disse dage at rejse kapital, så fodboldklubben undgår at gå konkurs. Lørdag vil klubben holde et møde med interesserede investorer, som kan redde klubben.

Derfor kommer fredagens sag fra en retssal i Tyskland om en FC Vestsjælland-spiller, der har været involveret i mulig matchfixing, på det værst tænkelige tidspunkt for klubben.

- Det er sgu alvorligt. Vi tager totalt afstand fra matchfixing. Og som klub sidder vi her og grubler og grubler. Der bliver ved med at komme nye ting frem fra Tyskland, siger Gert Hansen til Ritzau.

Dansk Boldspil-Union (DBU) har oplyst, at man vil bede politiet undersøge sagen nærmere, inden man vil udtale sig yderligere eller gå ind i sagen.

- Vi må bare vente og se, hvad DBU finder ud af. DBU vil tage det op, så vi kan få en afklaring på det. Men som klub tager vi totalt afstand fra det.

- Vi er nødt til at vente og se, hvad der kommer frem. Vi glæder os over, at DBU vil tage fat i det, så vi kan få lukket den sag en gang for alle og finde ud af, hvad der er op og ned i det her.

- Det er irriterende, at vi som klub konstant bliver indblandet i det, lyder det fra direktøren.

Gert Hansen er parat til at forklare de nysgerrige potentielle investorer, hvordan FC Vestsjælland som klub ser på sagen om matchfixing.

- Det er nok noget af det første, investorerne vil spørge om. Og jeg vil sige det samme til dem som til dig. Vi tager dybt afstand fra matchfixing, og vi håber ikke, at det har noget på sig, siger Gert Hansen.

Han vil efter fredagens tilståelser i en tysk retssag ikke udelukke, at der kan have fundet svindel sted i en af FC Vestsjællands kampe.

- Det ser ud som om, at de har tilstået i en tysk retssal. Så det lyder mærkeligt, hvis der ikke skulle være noget om det, når det har været i retten. Det er jo ikke kun rygter. Men nu må vi se, hvad der kommer fra DBU, siger han.

/ritzau/

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.