Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

FC Midtjylland snupper stærk trio i Sønderjyske

Sønderjyske afhænder tre nøglespillere med øjeblikkelig virkning til superligarivalen FC Midtjylland.

Herning. Sønderjyske sælger Simon Kroon til FC Midtjylland med omgående virkning. Den svenske U21-landsholdsspiller får en kontrakt på fire år i FCM.

I samme handel indgår også Sønderjyske-spillerne Janus Drachmann og Marc Dal Hende, som ellers først skulle være tiltrådt hos FCM til sommer.

Sønderjyske-sportschef Hans Jørgen Haysen er tilfreds med resultatet af forhandlingerne, som endte med at sende tre spillere til Herning få dage før, transfervinduet lukker.

- Alle tre spillere har gjort det rigtigt godt for os. Drachmann og Dal Hende var uanset væk fra sommer, og så var vurderingen på salg nu kontra at beholde dem i foråret, og når alle parametre blev taget med i betragtning, gav det mening at sælge dem nu.

- Simon var også hele tiden i pipelinen for at skulle sælges, når rette klub og pris var der for begge parter, og derfor har vi accepteret også at sælge ham til FC Midtjylland.

- Vi vil gerne takke Simon Kroon, Janus Drachmann og Marc Dal Hende for deres indsats i Sønderjyske og ønsker alle tre al mulig held og lykke på deres videre vej, siger Hans Jørgen Haysen til klubbens hjemmeside.

FCM-sportsdirektør Claus Steinlein glæder sig over, at det er lykkedes at tilknytte trioen med øjeblikkelig virkning.

- Det skaber både en tyngde og bredde i truppen, der gør, at alle skal stå på tæerne for at komme på holdet. Vi har gjort det sværere for trænerteamet at vælge, hvem der skal på holdet, siger Steinlein.

Muligheden bød sig, så FCM kunne lave en samlet løsning, der gjorde, at trioen allerede er på plads hos midtjyderne nu.

- Med de tre er vi dækket godt ind. Det skaber stor konkurrence på flere positioner på banen, og det er vores mål, at der i FC Midtjylland skal være konkurrence om pladserne.

- Samtidig er vi mindre sårbare over for skader, forklarer Steinlein.

23-årige Simon Kroon er noteret for 29 superligakampe, hvori det er blevet til seks mål.

Sønderjyske-trioen møder allerede ind mandag morgen til træning i FC Midtjylland.

/ritzau/

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.