Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

FC Midtjylland ansætter gammel lederfigur som salgschef

Den tidligere superligaspiller Ulrik Lindkvist bliver ny mand i spidsen for salgsafdelingen i FC Midtjylland.

Ulrik Lindkvist er ansat som ny salgschef i FC Midtjylland. Den tidligere spiller og hidtidige sælger i klubben skal dermed stå i spidsen for de danske fodboldmestres salgsteam.

- Der har været en række ændringer i organisationsstrukturen i den kommercielle afdeling i FC Midtjylland gennem det seneste års tid.

- Og det har givet et naturligt behov for at få en salgschef, forklarer kommerciel direktør i FCM Jacob Jørgensen til klubbens hjemmeside.

- Ulrik har været i klubben i en årrække og er en naturlig lederfigur. Og med den udvikling, han har været igennem både personligt og fagligt, var det kun naturligt at gøre ham til ny salgschef.

- Samtidig har Ulrik og jeg et fortrinligt samarbejde, og vi tænker meget ens og trækker i samme retning, siger han.

Selv ser den nye salgschef frem til udfordringerne, men understreger samtidig, at han stadig vil være at finde i marken.

- Der følger selvfølgelig mere administrativt arbejde med, men det er vigtigt for mig, at jeg fortsat får tid til at komme ud af huset og besøge kunder, slår Ulrik Lindkvist fast.

- Det er en spændende udfordring, der venter. Jeg havde store ambitioner som fodboldspiller, og det har jeg også med det her.

- Klubben er inde i en god udvikling, og jeg er glad for at være en del af det og være med til at sætte mit præg på tingene, siger han.

34-årige Ulrik Lindkvist, der kommer fra Sunds, er udviklet i Ikast og i FCM's ungdomsafdeling og spillede i klubben indtil 2007. Han har været sælger i klubben siden sommeren 2012.

/ritzau/

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.