Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Esbjerg finder lille guldhåb i Herning

Sønderjyske sidder godt på Esbjerg. Her er det Patrick Asselin, der har lagt sig oven på Aaron Lee. Begge spillere kom på scoringslisten i den fjerde kamp.
Sønderjyske sidder godt på Esbjerg. Her er det Patrick Asselin, der har lagt sig oven på Aaron Lee. Begge spillere kom på scoringslisten i den fjerde kamp.

»Når Herning Blue Fox kan, så kan vi også.«

Sådan faldt ordene fra Esbjerg-backen Kasper Jensen til BT efter 1-4 nederlaget mod Sønderjyske fredag aften i Granly Hockey Arena.

Han refererede til rævenes finish i DM-finalen i 2012, hvor de var bagud 1-3 i kampe mod Odense Bulldogs og vandt de sidste tre og titlen.

»Jeg synes, vi gjorde mange ting rigtigt. Den sidste lille detalje - at proppe den ind i rusen - var vi desværre ikke dygtige eller heldige nok til, selv om vi havde mulighederne. Her var Sønderjyske bedre end os. Respekt for det,« siger han.

»Vi har ryggen mod muren, men jeg lover dig: Vi giver ikke op. Vi vil fighte til sidste blodsdråbe.«

Hos Sønderjyske var humøret højt. I tirsdags stoppede man lige pludselig med at spille med en føring på 4-1 (og tabte 4-6). Her kørte man alle 60 minutter igennem.

»Vi holdt fokus hele kampen. Der blev ikke givet ved dørene fra nogen side. Det var hårdt og tæt, men vi spillede med stor koncentration i både defensiven og offensiven og scorede på de rigtige tidspunkter,« siger backen Mads Bødker.

Sønderjyskes cheftræner, Dan Ceman, blev far dagen inden kampen, så han var en lettet mand i dobbelt forstand.

»Fra første skifte fulgte vi vores gameplan, og vi gjorde et godt job mod deres topkæde (Derlago, Clark og Lee, red.),« siger han.

»Vi spillede solidt, kontrollerede kampen. Ser vi bort fra halvdelen af anden periode, hvor vi tænkte mere på at forsvare os end angribe, var det vores bedste kamp i serien over en hel time.«

Der var sæsonrekord i Granly Hockey Arena med 4.008 tilskuere. På søndag er der for tredje gang i træk udsolgt i SE Arena med 5.000 tilskure.

Hockeyfeberen er for alvor kommet til det sydlige Jylland.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.