Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Eggert klar til at spille med smerter

Det er ikke spørgsmålet om smertens størrelse, der afgør, om skadesramte Anders Eggert lørdag bliver skiftet ind i EM-truppen. Det er smertens særlige karakter, der kommer til at dømme ham inde eller ude.

En smerte føles nemlig rigtig, mens en anden føles forkert.

- Jeg kan sagtens spille med smerte i den. Spørgsmålet er bare hvilken slags smerte. Hvis det bare gør ondt i benet, så er der intet problem, men hvis den trækker, så kan jeg ikke spille, selvom det eventuelt gør mindre ondt. Så er der ikke noget at komme efter, siger Anders Eggert, der også er blevet spurgt, hvorfor han ikke bare forcerer skaden for at spille EM på hjemmebanen:

- Hvis jeg giver mig fuldt ud, så holder jeg kun i 15 sekunder. Det giver ikke nogen noget.

Den danske venstrefløj har døjet med en skade i læggen, der tvang Ulrik Wilbek til at sætte sidste års VM-topscorer af holdet i den indledende gruppe. Tirsdag sagde han så på TV 2, at han føler sig ret sikker på, at Anders Eggert kan komme i spil til den første mellemrundekamp lørdag.

Den sikkerhed føler Anders Eggert også:

- Jeg føler mig forholdsvis sikker på, at jeg kan spille om tre dage. Men jeg tør ikke være mere end det. Der er ingen tvivl om, at det sværeste bliver mentalt ikke at tænke på benet. Hver gang jeg sætter af, tænker jeg jo mere på mit ben end på målet.

I hans fravær har Jesper Nøddesbo med en udnyttelsesprocent på 100 og med nogle flotte skruebolde overtaget hvervet som straffeskytte. Og Eggert er også imponeret:

- Det var flot. Nu har vi set den (Nøddesbos skruebold, red.) mange gange til træning. Det er jo hans bedste skud, og det så fantastisk ud, fordi målmanden gik voldsomt forkert ved alle tre straffe. Så jeg ved ikke, om jeg er blevet kasseret, det må vi snakke om på hotellet, smilede Eggert.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.