Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Direktør stopper i Brøndby IF

Anders Bay, yderst til højre, stopper i Brøndby.
Anders Bay, yderst til højre, stopper i Brøndby.

Brøndbys kommunikations- og marketingdirektør, Anders Bay, stopper i klubben med øjeblikkelig virkning.

Det bekræfter klubben på sin hjemmesiden, hvor afskedigelsen af Anders Bay bliver begrundet med sætningen »stoppet sker på baggrund af den løbende udvikling og effektivisering af Brøndby IFs organisation.«

Direktør Jesper Jørgensen forklarer:

»Anders har været med til at definere det nye Brøndby, åbne klubben udadtil og været en vigtig sparringspartner. Vi siger farvel til en dygtig medarbejder, og vi ønsker Anders held og lykke i hans videre karriere,« siger Jesper Jørgensen.

Ifølge den nu tidligere kommunikations-direktør sker bruddet dog baggrund i en uenighed om, hvordan hans position fremover skulle være i Brøndby.

»Vi har haft en dialog om opgave- og rollefordelingen de kommende år i Brøndby IF. Desværre er det ikke lykkedes at nå til enighed om min position. Sådan er det nogle gange. Det har været et privilegium at få lov til at arbejde i det, jeg betragter som Skandinaviens største klub, og der er knyttet stærke bånd til mange af mine kolleger. Jeg ønsker Brøndby IF held og lykke både på og uden for banen de kommende år,« siger Anders Bay.

Dermed nåede Anders Bay at fungere omkring 1,5 år i rollen som Brøndbys kommunikations- og marketingdirektør.

Klubben melder i pressemeddelelsen ikke noget ud om, hvorvidt stillingen skal genbesættes.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.