Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Danske badmintonspillere er utilfredse med Kina

Mathias Boe, dansk badmintonspiller.
Mathias Boe, dansk badmintonspiller.

Mathias Boe er ikke tilfreds med den måde, som det kinesiske forbund agerer på, når kinesiske spillere står over for hinanden i en badmintonkamp af betydning. Den frustration giver han udtryk for på Twitter.

Den danske badmintonspiller er irriteret over, at Huang Yaqion og Lu Kai trak sig kort før starten på mixeddouble-finalen i turneringen OUE Singapore Open mod et andet kinesisk par, angiveligt på grund af en skade til Lu Kai.

Dermed vandt Zhao Yunlei og Zhang Nan uden nogensinde at slå til en fjerbold, og det passede formentlig Zhang Nan glimrende, idet han senere på søndagen skulle spille finale i herredouble uden at have anstrengt sig om formiddagen.

Mathias Boe antyder på sin Twitter-profil, at sådan en fremgangsmåde er unfair.

»Walk over af Kina bliver tilladt, men jeg fik en bøde på 1500 dollars for ikke at deltage i fire ud af 17 Super Series-turneringer - to af dem på grund af sportsbrok (en skade, red.). Er det fair?« spørger Mathias Boe retorisk.

En anden dansk badmintonspiller, Mads Conrad-Petersen, opfordrer det internationale håndboldforbund til at tage problematikken op i den nærmeste fremtid.

Det er ikke første gang, at det kinesiske badmintonforbund får kritik for tilsyneladende at bestemme på forhånd, hvilke spillere der skal vinde, når kineserne står over for hinanden.

Zhang Nan og makkeren tabte herredouble-finalen til indoneserne Angga Pratama og Ricky Karanda Suwardi.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.