Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Dansk topbokser er taget for brug af kokain

Dennis Ceylan erkender, at han har taget kokain. Sagen holder ham tilsyneladende ikke ude af ringen.

Nokseren Dennis Ceylan er blevet taget for besiddelse af kokain. Han udtaler til BT, at det var »den første og sidste gang« han tog stoffer. Bokseren har haft stoffer tæt inde på livet - hans mor døde af en overdosis da han var barn.
Nokseren Dennis Ceylan er blevet taget for besiddelse af kokain. Han udtaler til BT, at det var »den første og sidste gang« han tog stoffer. Bokseren har haft stoffer tæt inde på livet - hans mor døde af en overdosis da han var barn.

Den danske bokser Dennis Ceylan, der indtil for nylig var europamester i fjervægt, er testet positiv for brug af kokain.

Det erkender den 28-årige dansker i en skriftlig kommentar over for BT, som er afsendt af danskerens tyske boksestald, Team Sauerland.

- Det var en fejl og et øjebliks svaghed, som jeg er dybt ked af.

- Dette var den første og eneste gang i mit liv, jeg har taget stoffer, og jeg lover, at det bliver den sidste, meddeler Dennis Ceylan til BT.

Aarhus-bokseren har selv haft stoffer inde på livet, eftersom hans mor døde af en overdosis, da han var dreng.

Dennis Ceylan blev sidste år europamester i fjervægt, men han er ikke længere indehaver af titlen.

I sidste uge meddelte han gennem Team Sauerland, at han ville undlade at forsvare EM-titlen for i stedet at jagte en VM-titel.

Den Europæiske Bokseunion (EBU) har erklæret EM-titlen for ledig og dekreteret en kamp om titlen mellem spanierne Marc Vidal og Sergio Blanco.

Ifølge BT har Dennis Ceylan stadig mulighed for at bokse den kamp, han efter planen skal være med i 15. juli i London.

Det skyldes, at testen er foretaget uden for konkurrence.

I London skal danskeren møde englænderen Kid Galahad, der lige som Dennis Ceylan er ubesejret.

I Dansk Professionelt Bokse-Forbund meddeler formand Jesper D. Jensen til BT, at forbundet ikke agter at tildele Dennis Ceylan karantæne.

Dennis Ceylan beklager, at han er havnet i den uheldige sag.

- Jeg vil gerne sige undskyld til min familie, der allerede har tabt så meget til stoffer, mine to smukke børn, som jeg har kæmpet for hver dag, min træner Frank Holm, som har været som en far for mig, og mine promotorer.

- Og vigtigst af alt, mine fans, som altid har støttet mig. Jeg er ked af at have svigtet jer, meddeler bokseren.

/ritzau/

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.