Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Dansk stortalent skifter til Dortmund

Jacob Bruuns nye hjemmebane - Den gule mur.
Jacob Bruuns nye hjemmebane - Den gule mur.

I Tottenham har vi Christian Eriksen, i Bayern München/Augsburg har vi Pierre-Emile Højbjerg og i Dortmund har vi nu Jacob Bruun Larsen. Det kun 16-årige talent skifter, som bt.dk allerede i går kunne fortælle, de ydmyge rammer ud i Lyngby med den tyske storklubs topfaciliteter.

Jacob Bruun har trods sin alder allerede fået debut på det danske U18 landshold, og har på det seneste optrådt på Lyngbys U19 hold. Den unge komet fortæller selv til Lyngbys hjemmeside, at  det er en drøm der går i opfyldelse.

»Jeg har været rigtig glad for at spille i Lyngby, og klubben har uden tvivl en stor andel i at jeg nu kan skifte til en så stor klub som Dortmund. Jeg vil gerne takke mine holdkammerater samt Lyngbys mange gode trænere, der har hjulpet mig på vej. Jeg har fået en stor udfordring, som jeg glæder mig til, og for mig er det en drøm, der går i opfyldelse,«  lyder det fra Jacob Bruun.

I Lyngby bobler de af stolthed efter endnu et produkt af deres talentafdelingen er sendt videre. Talentchef Birger Jørgensen har også svært ved at skjule begejstringen og afslører samtidig, at flere danske topklubber jagtede den unge spiller.

»At Jacob er en spændende spiller understreges af, at han har været jagtet af mere eller mindre samtlige større klubber i Danmark samt et større antal Europæiske klubber. Vi glæder os meget til at følge hans udvikling og se, om man i Dortmund kan få forløst det store potentiale, som Jacob uden tvivl besidder,«  lyder det fra Birger Jørgensen til Lyngbys hjemmeside.

Skiftet træder i kraft med øjeblikkelig virkning, dog mangler FIFA fortsat at godkende handlen.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.