Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Dansk cykeltalent træner med Wold Tour-hold

Det unge danske cykelrytter Magnus Cort fra Team Cult Energy deltager i denne måned i cykelholdet Argos-Shimanos træningslejr.
Det unge danske cykelrytter Magnus Cort fra Team Cult Energy deltager i denne måned i cykelholdet Argos-Shimanos træningslejr.

Det unge danske cykelrytter Magnus Cort deltager i denne måned i cykelholdet Argos-Shimanos træningslejr.

Der venter et af landets største cykeltalenter en stor oplevelse, når Team Cult Energys Magnus Cort slutter sig til World Tour-holdet Argos-Shimanos træningslejr sidst i januar måned i den spanske by Alicante.   

Her får han chancen for at vise sig frem og måske køre sig til en kontrakt med det hollandske cykelmandskab.

Invitationen fra Argos kommer sig af den samarbejdsaftale, som det hollandske hold og Danmarks Cykle Union netop har indgået. En aftale, der på sigt er sat i verden for at skaffe danske talenter plads på holdet.     

Selv glæder Magnus Cort sig til at prøve kræfter med nogle af sportens bedste ryttere.

- Det bliver fedt igen at se, hvordan tingene fungerer på et Proteam. Jeg har tidligere været af sted med Saxo-Tinkoff, men denne gang bliver jeg eneste dansker, og det er en god erfaring af få med at stå helt på egne ben, siger han til Cyklingdanmark.dk.

Hos DCU er glæden heller ikke til at tage fejl af hos talentchef og U23-landstræner, Morten Bennekou. 

- Først og fremmest er det en god chance for Magnus til at vise sig frem på et af verdens bedste teams, og se hvordan tingene fungerer på øverste niveau. Desuden er vi glade for at DCU's samarbejde med Argos-Shimano udmunder i konkrete tiltag, udtaler han.

Magnus Cort fik sit gennembrud i den seneste sæson, hvor han vandt to etaper i cykelløbet Post Danmark Rundt.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.