Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Dansk badmintonlegende ny fransk landstræner

ARKIVFOTO: Peter Gade skal de næste fem år træne Frankrigs bedste badmintonspillere.
ARKIVFOTO: Peter Gade skal de næste fem år træne Frankrigs bedste badmintonspillere.

Peter Gade skal de næste fem år træne Frankrigs bedste badmintonspillere.

Den tidligere danske badmintonstjerne stoppede karrieren i 2012 og har siden brugt sin tid på at træne danske talenter. Men det er slut nu for Gade, der lørdag er blevet præsenteret som ny landstræner for Frankrig.

Gades officielle titel bliver performance direktør, men heri ligger også rollen som landstræner.

«Jeg er meget glad og stolt over at blive en del af det franske badmintonforbund. Jeg vil gøre alt, hvad jeg kan for at hæve niveauet for fransk badminton og bringe det til det næste stadie. For at komme dertil har vi brug for, at alle arbejder i samme retning. Ledere, trænere, spillere skal trække den samme vej. Min rolle er at sørge for, at det sker,« siger Peter Gade i en pressemeddelelse fra det franske badmintonforbund (FFBaD)

Det franske badmintonforbund glæder sig over Gades tiltrædelse, der vil hjælpe fransk badminton på mange niveauer.

»Vores 2020-projekt har til formål at gøre badminton til en stor sport i Frankrig og gøre Frankrig til en stor badmintonnation i det hele taget. Peter Gade skal hjælpe os med at opfylde det med hans store kendskab og badmintonekspertise. Det vil hjælpe os til at blive en fast del af top tre i Europa. Hans karisma vil sørge for stor mediedækning, der vil give os eksponering og måske tiltrække internationale sponsorer,« lyder det fra forbundspræsident Richard Remaud.

Peter Gade er en af dansk badmintons mest succesrige herresinglespillere. Han har blandt andet ti DM-titler på resultatlisten samt en sejr i All England.

 

 

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.