Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Dansk badminton-legende får lang aftale i Malaysia

Morten Frost har de seneste år arbejdet som international TV-kommentator. 1. marts skifter han dette job ud med en ansættelse i det malaysiske badmintonforbund.
Morten Frost har de seneste år arbejdet som international TV-kommentator. 1. marts skifter han dette job ud med en ansættelse i det malaysiske badmintonforbund.

Så er aftalen på plads.

De seneste måneder har Morten Frost været i kontakt med det malaysiske badmintonforbund om ansættelse i jobbet som sportsdirektør, og nu har parterne underskrevet en seks-årig aftale.

»Planen er, at jeg skal være derude frem til år 2020,« siger den 56-årige badminton-legende, som i sin aktive karriere både vandt VM-sølv to gange og sikrede sig fire All England-mesterskaber

Det er ikke første gang, at Morten Frost får ansættelse i det malaysiske badmintonforbund. I tre og et halvt år fra 1997 var han dets landstræner.

»Jeg ser frem til opgaven. Malaysia er et land, som jeg kender ret godt og elsker at opholde mig i. Men badmintonmæssigt har man de seneste år haft problemer med at begå sig lige så godt internationalt, som tilfældet var engang,« siger Morten Frost.

»Det bliver min opgave at komme med gode idéer til at genvinde fordums styrke. Desuden får jeg en del med talentudviklingen at gøre. På det punkt er jeg optimistisk. Lederne i badmintonforbundet derude fortæller i hvert fald, at talentmassen er lige så stor, som den altid har været,« siger Morten Frost.

Tidligere har det været fremme, at Morten Frost har forlangt en månedsløn på cirka 175.000 kroner. Men dette ønsker han ikke at kommentere.

I den verserende dopingsag om den malaysiske stjernespiller Lee Chong Wei er han også tavs.

»Den er sprængfarlig. Høringen i sagen er slut 8. februar, og mon så ikke der falder en dom,« siger Morten Frost, der efter nogle år i boligbranchen vendte tilbage til badmintonverdenen i fjor som 'international tv-kommentator'.

»Det var via dette job, at jeg kom i kontakt med malaysierne, og da jeg modtog tilbuddet om ansættelse kunne jeg ikke sige nej,« siger Morten Frost.

Han forlader Danmark 27. februar og tiltræder sportsdirektør-stillingen 1. marts.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.