Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Chris Horners agent raser mod dansk cykelhold

Det passer ikke, at Christina Watches har fået accepteret et kontrakttilbud på Vuelta-vinderen Chris Horner. Det skriver rytterens agent på Twitter.
Det passer ikke, at Christina Watches har fået accepteret et kontrakttilbud på Vuelta-vinderen Chris Horner. Det skriver rytterens agent på Twitter.

Det passer ikke, at Christina Watches er enige med Chris Horne om økonomien i et kontrakttilbud. Det skriver rytterens agent på Twitter.

Det lignede ellers et næsten skudsikkert scoop for det danske cykelhold Christina Watches, som direktør Claus Hembo kunne løfte sløret for søndag til bt.dk.

Christina Watches havde ifølge direktøren forhandlet en økonomisk aftale på plads med rytteren Chris Horner, vinderen af sidste års udgave af Vuela a Espana.

- Den økonomiske del er på plads. Vi er enige om rytterkontrakten, vi kender vilkårene, og vi ved, hvad der forventes i den personlige aftale. Nu skal Horner og virksomheden mødes, og det er vores håb, at de kan blive enige, sagde Claus Hembo, som dog samtidig understregede, at kontrakten kun ville blive til noget, hvis Horner og en udenlandsk virksomhed, som er med til at finansiere kontrakten, kunne blive enige om en personlig sponsorkontrakt.

Den udlægning af forløbet er dog faldet Chris Horners agent, Baden Cooke, for brystet. Via sin personlige Twitter-profil raser han mod det danske cykelhold.

- Christina Watches bruger nogle billige kneb ved at sige til Cyclingnews (som citerer bt.dk, red.) at jeg har indgået en aftale om Horner. Det passer ikke, skriver agenten, som fortsætter:

- Vi forhandler med flere hold inklusiv dem fra World Touren. Christina Watches har givet et tilbud, det er det, skriver agenten videre.

Dermed ser det ikke længere ud til, at det blot er formaliteter, der skiller parterne ad.

Claus Hembo tager dog Baden Cookes udmelding med ro. Han holder fast i, at der er enighed mellem parterne om økonomien i kontrakten.

- Vi er blevet enige om en kontrakt og enige om økonomien. Opgaven er nu, at der skal blive enighed mellem den personlige sponsor og Chris Horner, siger han til bt.dk og understreger, at kontrakten ikke er underskrevet endnu.Hvad mener du om, at han siger, I gør brug af billige taktiske kneb?

- Nå ja, men han skal finde den bedst mulige kontrakt. Så længe kontrakten og den personlige aftale ikke er underskrevet, så er der mulighed for, at der kommer et World Tour-hold og snupper ham (Horner, red.), og det er fint, siger Claus Hembo.

Men er du ikke bekymret over, at han siger sådan om jer?

- En agent har sin taktik, og andre har en anden taktik. Det er Baden Cookes opgave at sikre den bedst mulige kontrakt, så det er fair nok, siger Claus Hembo.

Du er ikke bange for, at aftalen nu risikerer at falde på gulvet?

- Det er klart, at det ikke er nogen hemmelighed, at de helst vil have en World Tour-kontrakt. Nu er vi rigtig tæt på den her kontrakt, men jeg er ikke så naiv tro, at skulle der pludselig stå et højere rangerende hold end os og sige til Baden Cooke, at de godt vil have Horner alligevel, så ved vi da godt, at de får ham, forklarer direktøren.

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.