Du er logget ind

Din profil kan bruges på Berlingske.dk, Business.dk og bt.dk, der alle er en del af Berlingske Media. Du kan altid logge ud eller opdatere dine oplysninger ved at klikke på dit profilnavn.

Bundholdet sænkede Herning Blue Fox

Unibet Stars'  Tuomas Muhonen (nr. 9) scorede til både 1-1 og 4-3, da Metal Ligaens nr. 2, Herning Blue Fox, kom ned på jorden i Gentofte.
Unibet Stars'  Tuomas Muhonen (nr. 9) scorede til både 1-1 og 4-3, da Metal Ligaens nr. 2, Herning Blue Fox, kom ned på jorden i Gentofte.

To målmænd kom i fokus i bundholdet Unibet Stars Gentoftes 4-3 sejr over Metal Ligaens nr. 2, Herning Blue Fox.

Gentoftes Peter Becher Nielsen, 25, spillede karrierens første ligakamp og fik en forrygende debut.

Manager Karsten Arvidsen belønnede ham for flere gode kampe på 1. divisionsholdet. Han greb chancen med begge hænder og spillede med en selvtillid og sikkerhed, man ikke normalt ser hos en debutant.

I den anden ende af banen ramte uheldet sensationen fra Toronto, U20-helten George Sørensen, to minutter inde i den forlængede spilletid.

Gentoftes Niclas Edman blev skubbet ind i målfeltet og kolliderede med George Sørensen. Et hændeligt uheld.

Herning-keeperen lå længe på isen og forsøgte derefter at spille videre, men måtte opgive. Med venstre skøjte slæbende efter sig skøjtede han ud og blev erstattet af Lubos Pisar.

Veteranen Pisar nåede kun at få to skud i de 98 sekunder, han var med. Det første reddede han. Det andet var et hårdt og velplaceret håndledsskud fra kampens store spiller, Tuomas Muhonen.

Og så var sensationen en kendsgerning.

Selv om Unibet Stars har slået topholdet Odense Bulldogs to gange, var der næppe mange, der havde troet, at de ville slå ligaens mest formstærke hold.

»Jeg synes ikke, vi spillede som et bundhold. Jeg er meget tilfreds med den gejst og vilje, holdet udstrålede både kollektivt og med store individuelle præstationer,« siger Karsten Arvidsen.

»Peter Becher har trænet med førsteholdet og kom med efter en lidt tung periode med Christian Larsen og Frederik Hansen.«

Herning Blue Fox kom foran 3-1 i starten af tredje periode. Kampen syntes afgjort, men Unibet Stars skøjtede og tacklede lystigt videre.

Og mål af Rasmus Brendstrup og Mads Linke sendte kampen i overtid, hvor Tuomas Muhonens andet mål lukkede og slukkede.

De to finske forwards Tuomas Muhonen og Ossi Saarinen og den store svenske back Niclas Edman kunne forstærke ethvert ligahold, men Unibet Stars har sagt nej til at sælge nogen af sine spillere op til transferdeadline 31. januar, selv om playoffchancen er væk.

»Vi spiller sæsonen færdig med dem, vi har. Der ligger også en signalværdi i det her,« lyder det fra klubbens direktør, Peter Ferslew.

Meldingen understreger seriøsiteten i den ambitiøse sjællandske klub.

I Rødovre arbejdes der på at forstærke holdet, og den 27-årige og 98 kilo tunge canadiske back Theo Peckham med 160 NHL-kampe for Edmonton Oilers er på vej til Vestegnen.

Hans transfercard er kommet til DIUs kontor fra hans seneste klub, HC Banska Bystrica i Slovakiet, og nu mangler Rødovre Mighty Bulls bare opholdstilladelsen. Derfor er der endnu ikke sat dato på hans debut i Metal Ligaen.

Metal Ligaen

Unibet Stars Gentofte-Herning Blue Fox 4-3 (1-1, 0-1, 2-1, 1-0)

 

 

 

 

 

 

Vi kan se, at du har installeret en adblocker, så vi ikke kan vise dig annoncer.

Det er vi kede af, fordi indtægter fra annoncer er en helt afgørende årsag til, at vi dagligt kan tilbyde dig journalistik af høj kvalitet.

For få adgang til indhold på Berlingske.dk skal du tillade visning af annoncer på Berlingske.dk. Se hvordan du gør her..

Tak for din forståelse.

Hov! Hvor blev min artikel af..!?

Du er træt af reklamer. Vi ved det godt! Men de betaler for den artikel, du sidder og læser. Vi vil derfor sætte stor pris på, at du tilføjer Berlingske.dk til din adblocker's "whiteliste".

Tak for din forståelse.